Pretraga

SC traži studente koji će raditi u menzi: Satnica je 32 kune, ali posao baš i nije za svakog

A- A+

Nije rijetkost da studentski centri u kuhinjama menzi zapošljavaju studente. Posljednji takav oglas raspisao je Studentski centar u Osijeku. Satnica je 32 kune, odnosno 48 kuna nedjeljom i blagdanom, ali posao baš i nije za svakog studenta – prijaviti se mogu oni koji mogu raditi puno radno vrijeme.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Studentski centar u Osijeku raspisao je oglas za posao namijenjen studentima. Traži se njih četvero koji će raditi u kuhinji velikog restorana u studentskom centru ili na Campusu. Riječ je o poslovima pomoćnih radnika u kuhinji – na pranju i razvrstavanju posuđa i slično.

Studenti bi s obavljanjem posla krenuli odmah, danas ili sutra, odnosno po dogovoru, a radni odnos bio bi na duže vremensko razdoblje, po pozivu u dane i vrijeme kada poslodavac bude imao potrebe, piše u oglasu. Posao se obavlja u dvjema smjenama, između 7 i 20 sati, a poslodavac osigurava radnu opremu.

Kako stoji u oglasu, osnovna satnica je 32 kune, odnosno 48 kuna naknada za rad nedjeljom i blagdanom.

No, radno vrijeme bilo bi osam sati dnevno, a iz SC-a mole da se prijave samo oni studenti koji se mogu uklopiti u rad kroz sve navedene uvjete, odnosno oni koji mogu raditi puno radno vrijeme, prema rasporedu, 40 sati tjedno. Studenti trebaju biti na raspolaganju i subotama i nedjeljama.

Kako se prijaviti možete vidjeti u oglasu ispod.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap