Pretraga

SC Zagreb ima važnu obavijest za sve brucoše koji se prijavljuju na natječaj za domove

A- A+

Studentski centar u Zagrebu u utorak je objavio natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini 2019./2020. Mogućnost prijave na natječaj imaju i maturanti, odnosno studenti koji upisuju prvu godinu fakulteta, a SC u Zagrebu ima važnu obavijest upravo za njih.

Foto: srednja.hr, arhivske snimke

Oni koji se prijavljuju na natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentskom domovima u Zagrebu za početak moraju popuniti online prijavu. Čine to putem ove poveznice i uz pomoć AAI korisničkog računa.

Kako poručuju iz zagrebačkog SC-a, studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši), a srednjoškolsko obrazovanje u Hrvatskoj završili su u školskoj godini 2018./2019., prijavljuju se putem AAI sustava privremenim korisničkim računom koji su dobili od srednjoškolske ustanove.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za 2019./2020. godinu

– Privremeni pristup ostaje aktivan do 10. listopada 2019., do kada su studenti dužni biti upisani na visoko učilište u Zagrebu te imati otvoren AAI korisnički račun, pojašnjavaju iz SC-a.

Oni koji nemaju AAI korisnički račun moraju zatražiti privremeni pristup web profilu Poslovnice za smještaj, Studentskog centra u Zagrebu. To pravo ostvarujete slanjem sljedećih podataka na e-mail adresu: poslovnica@sczg.hr: ime i prezime; OIB; datum rođenja; broj mobitela ili telefona. Pravo na privremeni profil možete zatražiti i osobno u Poslovnici za smještaj SC-a. Važno je napomenuti da djelatnici SC-a nisu upoznati s lozinkom koju ste dobili pa ako izbrišete mail, potrebno je zatražiti generiranje nove lozinke.

Više o natječaju koji je objavljen jučer možete pročitati na ovoj poveznici. Napomenimo kako studenti koji će akademske 2019./2020. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno, a u obzir se uzima i pošta poslana na posljednji dan natječaja, 26. srpnja 2019. godine.

SC Zagreb ima važnu obavijest za sve brucoše koji se prijavljuju na natječaj za domove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap