Pretraga

SC Zagreb ima važnu obavijest za sve brucoše koji se prijavljuju na natječaj za domove

A- A+

Studentski centar u Zagrebu u utorak je objavio natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini 2019./2020. Mogućnost prijave na natječaj imaju i maturanti, odnosno studenti koji upisuju prvu godinu fakulteta, a SC u Zagrebu ima važnu obavijest upravo za njih.

Foto: srednja.hr, arhivske snimke

Oni koji se prijavljuju na natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentskom domovima u Zagrebu za početak moraju popuniti online prijavu. Čine to putem ove poveznice i uz pomoć AAI korisničkog računa.

Kako poručuju iz zagrebačkog SC-a, studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši), a srednjoškolsko obrazovanje u Hrvatskoj završili su u školskoj godini 2018./2019., prijavljuju se putem AAI sustava privremenim korisničkim računom koji su dobili od srednjoškolske ustanove.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za 2019./2020. godinu

– Privremeni pristup ostaje aktivan do 10. listopada 2019., do kada su studenti dužni biti upisani na visoko učilište u Zagrebu te imati otvoren AAI korisnički račun, pojašnjavaju iz SC-a.

Oni koji nemaju AAI korisnički račun moraju zatražiti privremeni pristup web profilu Poslovnice za smještaj, Studentskog centra u Zagrebu. To pravo ostvarujete slanjem sljedećih podataka na e-mail adresu: [email protected]: ime i prezime; OIB; datum rođenja; broj mobitela ili telefona. Pravo na privremeni profil možete zatražiti i osobno u Poslovnici za smještaj SC-a. Važno je napomenuti da djelatnici SC-a nisu upoznati s lozinkom koju ste dobili pa ako izbrišete mail, potrebno je zatražiti generiranje nove lozinke.

Više o natječaju koji je objavljen jučer možete pročitati na ovoj poveznici. Napomenimo kako studenti koji će akademske 2019./2020. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno, a u obzir se uzima i pošta poslana na posljednji dan natječaja, 26. srpnja 2019. godine.

Copy link
Powered by Social Snap