Pretraga

SC u Zagrebu studentima dodijelio gotovo tri milijuna kuna: Pogledajte tko je sve dobio novac

A- A+

Studentski centar u Zagrebu donio je odluku o dodjeli financijskih sredstava za kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje provode studenti i studentske organizacije. Te aktivnosti namijenjene su studentima, a ukupno je dodijeljeno 2.919.175,86 kuna. Od toga je 798.174,40 kuna dobio Zagrebački sveučilišni sportski savez.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Studentski centar Zagreb dodijelio je novac za 129 projekta u ukupnom iznosu od 2.919.175,86 kuna. Najviše novca otišlo je za Zagrebački sveučilišni sportski savez koji je za 23 projekta dobio 798.174,40 kuna. Zagrebački sveučilišni sportski savez nije dobio novac samo za jedan prijavljeni projekt, što je vidljivo iz popisa projekata koji nisu dobili financijska sredstva. Taj dokument, kao i listu projekata i podnositelja zahtjeva koji su dobili financijska sredstva, možete pronaći na dnu ovog teksta.

Izdvojeni članak

Studentima podijeljeno čak 679.000 kuna: Pogledajte tko je dobio novac kojeg dodjeljuje Studentski centar u Splitu

Javni poziv SC-a odnosio se na zahtjeve za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima.

Tri projekta premašila su iznos od 100.000 kuna. Tako će se najviše novca po projektu dodijeliti za Nadogradnju informatičke i popratne opreme za potrebe esports sekcije FER-a. Podnositelj zahtjeva za ovaj projekt je Nicky Pranjić, a projekt je dobio 119.000 kuna.

Ostala dva projekta koja su dobila preko 100.000 kuna su projekt Studentskog zbora Medicinskog fakulteta koji je za Croatia Student Summit CROSS dobio 118.499,50 kuna te projekt Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza “organizacija UniSport Zagreb futsal natjecanja 2019./2020.”  za koji je dodijeljen iznos od 112.840 kuna.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava

 

Tablica s podacima odobrenih zahtjeva i iznos dodijeljenih financijskih sredstava

Zahtjevi za koje financijska sredstva nisu odobrena

 

SC u Zagrebu studentima dodijelio gotovo tri milijuna kuna: Pogledajte tko je sve dobio novac
Share via
Copy link
Powered by Social Snap