Pretraga

U sljedećoj godini planirate živjeti u studentskom domu? SC ima važne obavijesti za sve koji se prijavljuju na natječaj u Splitu

A- A+

Preko tisuću studenata u Splitu i sljedeće će akademske godine biti smješteno u tamošnjim studentskim domovima. Natječaj je u tijeku, a Studentski centar Split izdao je dvije važne obavijesti za sve koji se prijavljuju na njega.

Novoobnovljeni SD Bruno Bušić; foto: SC Split

Zadnji dan za slanje dokumentacije za one koji sudjeluju u natječaju za studentski dom u Splitu je 3. kolovoza, a prijava online preko A obrasca traje do 3. kolovoza do 13.00 sati, piše tako u natječaju.

Ovih dana SC je izdao dodatne važne obavijesti za sve koji se javljaju na natječaj.

Izdvojeni članak

Izašli su natječaji za smještaj u studentskim domovima u Splitu i Osijeku

– Studenti i njihove obitelji koji imaju prebivalište u RH nisu dužni ishodovati i slati poštom potvrde Porezne uprave RH za primanja iz 2019. jer će Studentski centar Split njihovom suglasnošću preuzimati potvrde direktno online putem preko sustava Porezne uprave RH. Oni studenti i njihove obitelji koji nemaju prebivalište  u Republici Hrvatskoj dužni su poslati poštom potvrde porezne uprave iz drugih država, jer sustav on-line preuzimanja potvrda nije povezan sa drugim državama izvan RH, pojasnili su iz splitskog SC-a.

Druga obavijest odnosi se na troškove natječajnog postupka, koji ove godine iznose 40 kuna.

– Studenti koji apliciraju na Natječaj za upis u studentske domove moraju uplatiti trošak obrade natječajnog postupka u iznosu od 40,00 kuna na broj računa Studentskog centra Split: HR2824070001100578815, Model HR00, Poziv na broj: upisati OIB studenta. Uplata se može izvršiti i putem internet bankarstva. Dokaze o uplati poslati preporučenom poštom sa svom ostalom natječajnom dokumentacijom na adresu: „Studentski centar Split“, Cvite Fiskovića 3, Split 21 000, za Protokol, s naznakom – Prijava za natječaj u studentski dom- stoji u obavijesti.

Detaljno natječaj SC-a u Splitu možete proučiti ovdje.

U sljedećoj godini planirate živjeti u studentskom domu? SC ima važne obavijesti za sve koji se prijavljuju na natječaj u Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap