Pretraga

Splitski studenti pišu Knjigu žalbi i pohvala koju će uručiti direktno dekanima svojih fakulteta

A- A+

Udruga Studenti za studente Split i ove godine provodi projekt ‘Knjiga žalbi i pohvala’. Zahvaljujući spomenutom projektu studenti će na jednom mjestu moći iznijeti sve što im smeta ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima. ‘Knjiga žalbi i pohvala’ traje od 17.ožujka do 4. travnja, nakon čega slijedi tribina u Sveučilišnoj knjižnici kada će studenti iznijeti sve pohvale i pokude svim dekanima splitskih fakulteta.

Udruga Studenti za studente Split (skraćeno S4S) nastavila je s projektom ‘Knjiga žalbi i pohvala‘ te će i ove godine splitski studenti imati mogućnost na jednom mjestu zabilježiti sve što im smeta ili što smatraju vrijednim pohvale na svojim fakultetima.

Izdvojeni članak

Studentska udruga ESTIEM nadmašila sva očekivanja u organizaciji međunarodnog projekta

– Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će dekani fakulteta, koji iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da će se studenti možda obrušiti i na njihov rad – ali su, isto tako, svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu, napisali su iz Udruge S4S.

Projekt ‘Knjiga žalbi i pohvala’  traje od 17. ožujka do 4. travnja 2014. godine i održat će se na svim većim fakultetima splitskog Sveučilišta.

Velika završnica projekta bit će tribina koja će se održati 10. travnja u Sveučilišnoj knjižnici na kojoj će studenti iznijeti sve pohvale i pokude direktno dekanima te im uručiti Knjigu žalbi i pohvala.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap