Pretraga

Spuštena rang lista za smještaj u studentske domove u Splitu: Provjerite jeste li ostvarili pravo

A- A+

Splitski studenti koji su na ovogodišnjem natječaju ostvarili pravo na stanovanje u nekom od studentskih domova već su uselili. Kako je nakon njihova useljenja ostalo još slobodnih mjesta, tamošnji Studentski centar spustio je rang listu pa je pravo smještaja, odnosno subvencije za dom u obnovi, ostvario još 41 student.

izvor fotografije: Studentski centar Split

Kako su obavijestili iz splitskog Studentskog centra, svi studenti koji su ostvarili pravo na dom ‘Bruno Bušić’, nakon spuštanja rang liste, odnosno pravo na subvenciju od ukupno 600,00 kuna mjesečno, moraju se javiti u studentski dom ‘Bruno Bušić’, soba 101.

Izdvojeni članak

Krenula sezona stipendija: Grad Split učenicima i studentima nudi od 6 do 10 tisuća kuna

Ondje je ugovor za subvenciju moguće potpisati radnim danima od 08.00 sati do 13,00 sati i to od 12.10.2017. do najkasnije 16.10.2017. (ponedjeljak).

Iz SC-a napominju kako je obavezno sa sobom ponijeti broj bankovnog računa (tekući ili žiro račun), te potvrdu o upisu u status redovnog studenta u akademskoj godini 2017./18., koju izdaje referada fakulteta.

Oni studenti koji su ostvarili pravo na Učenički-Đački dom u Splitu, nakon spuštanja rang liste, moraju se javiti u Upravu Učeničkog-Đačkog doma u Splitu, od 12.10.2017., a najkasnije do ponedjeljka 16.10.2017. u jutarnjim satima.

Popis novih dobitnika studentskog smještaja možete vidjeti u dokumentu u nastavku.

Spuštena rang lista za smještaj u studentske domove u Splitu: Provjerite jeste li ostvarili pravo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap