Pretraga

Ako ste na natječaju za studentski dom ostvarili jedan bod, možete dobiti sobu

A- A+

Studentski Centar u Zagrebu ponovno je spustio bodovnu granicu za smještaj u studentskim domovima. Granica za useljenje je sada samo jedan bod.

Foto: srednja.hr

Studenti koji su na ovogodišnjem natječaju za smještaj u studentskim domovima SC-a u Zagrebu ostvarili samo jedan bod, imaju pravo useljenja u dom, ali do popunjenja slobodnih mjesta, priopćili su iz tog Studentskog centra.

Izdvojeni članak

Još jedan studentski grad u Hrvatskoj dobiva dom, no izgradnja bi mogla potrajati

– Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove u roku od pet radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom smatrat će se da su odustali od smještaja u ak. god. 2019./2020. te će isto biti dodijeljeno drugome. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu trebaju obaviti liječnički pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se osobno javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima, poručuju iz SC-a Zagreb.

Ostvareni broj bodova na natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2019./2020. studenti mogu vidjeti na osobnom web profilu SCZG ili ovdje.

Iz SC-a poručuju kako se studenti za dodatne informacije mogu obratiti djelatnicima Poslovnice za smještaj, dolaskom tijekom radnog vremena od 8 do 15 sati, telefonski ili putem e-maila.

Ako ste na natječaju za studentski dom ostvarili jedan bod, možete dobiti sobu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap