Pretraga

Ako ste na natječaju za studentski dom ostvarili jedan bod, možete dobiti sobu

A- A+

Studentski centar u Zagrebu još je jednom ove godine spustio bodovnu granicu za useljenje u studentske domove. Granica je sada spuštena maksimalno pa useliti mogu svi koji su na prošlom natječaju ostvarili jedan bod.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kandidati koji su na natječaju za useljenje u studentske domove SC-a u Zagrebu ostvarili jedan bod mogu od danas pa sve do popunjenja slobodnih kapaciteta useliti u neki od domova.

Izdvojeni članak

[FOTO] Stanarki ispale oči: Neobičan prizor na prozoru zagrebačkog studentskog doma

– Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice mogu useliti u studentske domove u roku od pet radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom smatrat će se da su odustali od smještaja u ak. god. 2018./2019. te će isto biti dodijeljeno drugome. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu trebaju obaviti liječnički pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, priopćili su iz SC-a Zagreb.

Za useljenje se je najprije potrebno javiti u SC-ovu Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) ili na e-mail [email protected] (obavezno navesti OIB) radi rasporeda. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati.

Ostvareni broj bodova na natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2018./2019. studenti mogu vidjeti na osobnom web profilu ili na listi u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download