Pretraga

Stigli su rezultati natječaja za studentski dom u još jednom velikom gradu, pogledajte jeste li dobili mjesto

A- A+

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang liste za studentski dom. Od 2.067 prijava primit će 1.250 studenata jer tek za toliko imaju mjesta. Ovo, podsjećamo, nisu konačni rezultati i studenti se, ako smatraju da su im pogrešno obračunati bodovi, mogu žaliti pisanim putem.

studentski dom trsat rijeka

Studentski dom Trsat u Rijeci
Foto: srednja.hr

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rezultate natječaja za subvencionirani smještaj u studentskim domovima. Od 2.067 prijava koje su dobili, mjesta ima za 1.250 studenata.

Možete se žaliti

Studenti se u narednih 8 dana mogu žaliti na privremene rang liste. Preciznije, mogu podnijeti pismeni prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora, i to isključivo preporučenom poštom na adresu: Studentski centar Rijeka, ‘Povjerenstvo za rješavanje prigovora’, Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka s naznakom ‘Prigovor na rezultate natječaja’.

Iz riječkog Studentskog centra napominju da rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Prigovor se upućuje, pojašnjavaju, ako student smatra da je došlo do pogreške kod bodovanja poslane dokumentacije.

Povjerenstvo će razmotriti žalbe koje pristignu u navedenom roku te najkasnije za 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora donijeti odluke prihvaća li pojedine prigovore ili ne. Shodno tomu, utvrdit će se i konačna rang lista studenata koji su dobili mjesto u jednom od studentskih domova u Rijeci. Konačne rang liste očekuju se, kako ističu iz riječkog SC-a, koncem kolovoza. Odluka o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata bit će dostavljena poštom na adresu navedenu u prigovoru.

Izdvojeni članak
studentski dom IGK Osijek

Izašli privremeni rezultati natječaja za studentski dom u dva grada: Provjerite jeste li upali

Pogledajte jeste li upali

Raspored studenata po naseljima, odnosno različitim studentskim domovima, objavit će se kada izađu konačne rang liste, a Studentski centar Rijeka samostalno će odrediti raspored studenata po domovima. Ipak, iz riječkog SC-a napominju da postoji mogućnost, sukladno propisima, da studenti čiji ukupni mjesečni prihod po članu kućanstva u prošloj godini ne prelazi 65 posto proračunske osnovice, budu raspoređeni u Studentsko naselje Trsat.

Privremenu rang listu za domove u Rijeci možete vidjeti ispod. Prvo ćete vidjeti popis studenata koji su za sada upali u studentski dom, zatim popis studenata koji su upali u učenički dom, a na koncu i popis onih koji nisu ostvarili pravo na subvencionirani smještaj u domu. (Napomena: ako vam se dokument ne prikazuje, potrebno je osvježiti stranicu)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
studentski dom trsat rijeka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap