Pretraga

U stravičnom požaru studentici KiF-a izgorjela kuća: ‘Ništa se nije moglo spasiti’

Studentski zbor zagrebačkog Kineziološkog fakulteta putem svoje Facebook stranice zamolio je za pomoć sve ljude dobroga srca. Naime, njihovoj je kolegici izgorjela kuća pa pozivaju sve da se, u pravom božićnom duhu, priključe njihovoj akciji.

– Drage naše kolegice i kolege vrijeme je da pokažemo pravi adventski duh! Kolegici Niki Rakić je izgorjela kuća! Apsolutno ništa se nije moglo spasiti pa vas molimo ako možete pomoći s nekakvom odjećom, obućom ili nekom sitnom naknadom, poručili su KiF-ovci putem svoje Facebook stranice.

Riječ je o odjeći i obući za djevojčicu od 10 godina, dječaka od 8 godina, mladića od 20 godina i djevojku od 22 godine.

Oni koji planiraju darovati odjeću mogu ju ostaviti na adventskom štandu u hodniku Kineziološkog fakulteta, na adresi Horvaćanski zavoj 15.

Veličine odjeće i obuće objavljene su u komentarima poviše dostupne Facebook objave Studentskog zbora KiF-a. Oni koji to žele mogu pomoći i uplatom na broj računa: HR2523600003243147293, Zagrebačka banka; uz opis uplate ‘humanitarna pomoć’.