Pretraga

U stravičnom požaru studentici KiF-a izgorjela kuća: ‘Ništa se nije moglo spasiti’

A- A+

Studentski zbor zagrebačkog Kineziološkog fakulteta putem svoje Facebook stranice zamolio je za pomoć sve ljude dobroga srca. Naime, njihovoj je kolegici izgorjela kuća pa pozivaju sve da se, u pravom božićnom duhu, priključe njihovoj akciji.

– Drage naše kolegice i kolege vrijeme je da pokažemo pravi adventski duh! Kolegici Niki Rakić je izgorjela kuća! Apsolutno ništa se nije moglo spasiti pa vas molimo ako možete pomoći s nekakvom odjećom, obućom ili nekom sitnom naknadom, poručili su KiF-ovci putem svoje Facebook stranice.

Riječ je o odjeći i obući za djevojčicu od 10 godina, dječaka od 8 godina, mladića od 20 godina i djevojku od 22 godine.

Oni koji planiraju darovati odjeću mogu ju ostaviti na adventskom štandu u hodniku Kineziološkog fakulteta, na adresi Horvaćanski zavoj 15.

Veličine odjeće i obuće objavljene su u komentarima poviše dostupne Facebook objave Studentskog zbora KiF-a. Oni koji to žele mogu pomoći i uplatom na broj računa: HR2523600003243147293, Zagrebačka banka; uz opis uplate ‘humanitarna pomoć’.

U stravičnom požaru studentici KiF-a izgorjela kuća: ‘Ništa se nije moglo spasiti’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap