Pretraga

Student koji se proslavio izjavom na prosvjedu poduzetnika otkrio koju stranku favorizira

A- A+

Na prosvjedu poduzetnika protiv ‘ekonomskih mjera i diskriminatornih odluka’ u srijedu našao se i jedan student FER-a te poslao poruku premijeru Andreju Plenkoviću. Danas je otkrio da je simpatizer Mosta, a studentima je poslao i poruku povodom 50 godina od hrvatskog proljeća.

Foto: Screenshot N1

Pred kamerama N1 televizije u srijedu se, među nekoliko tisuća prosvjednika-poduzetnika, našao i 21-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji je došao na prosvjed zbog, kako kaže, situacije u kojoj se Hrvatska nalazi.

– Sotonizira se privatni sektor, sotonizira se opozicija, koja ima konstruktivne prijedloge, govori se da su destruktivni. Kako ja mogu s 21 godinom biti destruktivan, zapitao se student.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Student pošteno oprao Plenkovića: ‘To više neće moći tako, Hrvatska je jednako moja, kao i njegova’

Mostov zastupnik Nikola Grmoja otkrio je kako je David simpatizer njegove stranke. Dapače, David je u Grmojinom videu poslao i poruku  mladima.

– Došao sam pozvati mlade, sve studente, sve one koji osjećaju da trebaju pridonijeti ovoj zemlji… Ova zemlja ne pripada ni HDZ-u ni SDP-u, ne pripada ni Mostu. Pripada svima nama, pripada svakom čovjeku, svakoj mladoj osobi. Pedeset je godina prošlo od hrvatskog proljeća. Malo je znakovito, možda je vrijeme da se probudite, kazao je David.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Student koji se proslavio izjavom na prosvjedu poduzetnika otkrio koju stranku favorizira
Share via
Copy link
Powered by Social Snap