Pretraga

Student servis danas radi skraćeno, do 13 sati, jer su – pazite – u utorak Svi sveti

A- A+

Student servis u Zagrebu, po tko zna koji put ove godine, radi skraćeno. Danas, u petak, rade do 13 sati jer je za četiri dana, u utorak, blagdan Svih svetih. Nema vam previše smisla? Nitko vas ni ne pita. Ako imate nešto za obaviti u Student servisu, morat ćete pričekati do sljedećeg tjedna jer oni u ovim trenucima polako zatvaraju svoja vrata.

studentski ugovor

Foto: srednja.hr

Student servis pri zagrebačkom Studentskom centru ne prestaje nas oduševljavati. Tamo se promjene rijetko događaju. Godinama im je trebalo da uvedu online podizanje ugovora, a neki poslodavci su znali danima čekati da se obradi ugovor studenta zaposlenika, kako bi konačno mogli izvršiti uplatu.

Neku reformu, ubrzanje i potpunu digitalizaciju čekamo – i možda ćemo još dulje čekati – no kada treba sebi ugoditi, Studentski centar je brz, učinkovit i efikasan. Tako su još početkom godine dogovorili da će na određene datume, ususret vaznih državnih praznika i blagdana imati skraćeno radno vrijeme.

Nema veze što praznik ili blagdan padaju pet dana unaprijed, Student servis radit će skraćeno. Vidjeli smo to već nekoliko puta, svaki put smo o tome pisali, i nanovo, tragikomično nasmijali zagrebačku studentsku populaciju.

Danas je petak, 28. listopada, a blagdan Svih svetih obilježava se 1. studenog, u utorak. Za točno četiri dana, između kojih je, za većinu radni ponedjeljak. Nije to spriječilo Student servis da si danas skrati radno vrijeme do 13 sati, točno otprilike kada smo objavili ovaj tekst.

Ako ste trenutno na putu do Savske, pješice ili u tramvaju, bolje se zaustavite. Zovite priju na kavu ili odite obaviti nešto drugo jer do idućeg tjedna, sasvim sigurno, nećete moći obaviti što god ste planirali u Student servisu. Njihovo je radno vrijeme upravo završilo.

studentski ugovor
Share via
Copy link
Powered by Social Snap