Pretraga

Studenti će morati potpisati izjavu o mjerenju temperature: Hibridnu nastavu najavilo još jedno sveučilište

A- A+

Prije desetak dana, Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je preporuke prema kojima bi se nastava na fakultetima provoditi kontaktno, a tek u iznimnim slučajevima trebala bi se izvoditi na daljinu. Većina fakulteta koji su do sada donijeli odluke o izvođenju nastave ipak se odlučila za hibridni model, odnosno kombinaciju online i nastave uživo. Tako će biti i na sastavnicama Sveučilišta u Puli, odakle javljaju i da će studenti morati potpisivati izjavu o mjerenju temperature.

Foto: Unsplash

Nova akademska godina službeno započinje 1. listopada, ali rijetke su visokoškolske ustanove koje su svoje studente obavijestile o načinu izvođenja nastave u novim epidemiološkim okolnostima.

Izdvojeni članak

Medicinski fakultet objavio plan za novu akademsku godinu, dio nastave ide uživo

Sveučilište Jurja Dobrile ovih je dana izvijestilo kako će se orijentacijski dan za studente prvih godina održati 5. listopada i to prema točnom rasporedu kojeg će svaka sastavnica objaviti na svojim mrežnim stranicama. Tom prilikom novi studenti će dobiti i iksice. Pojasnili su i kako će se na sastavnicama ovog Sveučilišta nastava izvoditi prema mješovitom modelu, iako je preporuka HZJZ-a da se na taj način odvija tek u iznimnim slučajevima.

– Nastava za studente prve godine studija počinje sljedećeg dana, 6. listopada 2020. godine prema rasporedu objavljenom na mrežnim stranicama sastavnice. Za sve godine studija nastava će se održavati u mješovitom obliku (u izravnom kontaktu i na daljinu) prema rasporedu predavanja objavljenom na mrežnim stranicama svake sastavnice. Nastava za više godine studija počinje 5. listopada 2020. godine, stoji u obavijesti Sveučilišta u Puli.

Studenti su zamoljeni da se prilikom dolaska na fakultete pridržavaju epidemioloških mjera te donesu masku. No, morat će potpisati i – Izjavu o mjerenju temperature! A u toj izjavi studenti potpisom jamče da će preuzeti obvezu mjerenja tjelesne temperature prije svakog dolaska na Sveučilište.

Studenti će morati potpisati izjavu o mjerenju temperature: Hibridnu nastavu najavilo još jedno sveučilište
Share via
Copy link
Powered by Social Snap