Pretraga

Studenti u domu Cvjetno već danima bez tople vode: Saznali smo u čemu je problem

A- A+

Studentska grupa na Facebooku u kojoj su okupljeni stanari doma Cvjetno naselje već danima je puna pitanja “di je topla voda”. Ovaj dom koji je bio uključen u veliku obnovu domova posljednjih dana ima problema s nedostatkom tople vode u četiri paviljona. Upravitelj Damir Mikulić rekao nam je da su u kvaru dvije od četiri kotlovnice te da se radi na rješavanju problema, a potom je u Facebook grupi Domski odbor objavio da je problem riješen i zamolio sve da im jave imaju li sada tople vode.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Prije desetak dana pojavio se problem s nedostatkom tople vode u četiri paviljona, kako tvrdi upravitelj studentskog doma Cvjetno naselje, Damir Mikulić. Tada su problem pokušali riješiti, međutim, uspjeli su samo na kratko razdoblje, pa su se studenti u Facebook grupi ponovno počeli žaliti na nedostatak tople vode. Jedan student u grupi je jučer podijelio i dio iz domskog pravilnika u kojem stoji da student, među ostalim, ima pravo na upotrebu tople vode.

Izdvojeni članak

Unatoč prošlogodišnjem požaru, bizarni sigurnosni propusti i dalje se događaju u studentskom domu Cvjetno

Problem je navodno ponovno saniran, ali još se čeka da prođe neko vrijeme i da studenti jave imaju li sada tople vode.

Upravitelj doma jutros nam je rekao da je problem u dvije od četiri kotlovnice.

–  Problem je u kotlovnici, bilo je sanirano prije desetak dana, ali sad je opet problem i naravno da radimo na tome, rekao nam je upravitelj Mikulić.

Domski odbor ovog studentskog doma u popodnevnim satima objavio je na Facebook grupi da su od Uprave dobili informaciju da je problem tople vode saniran i zamolili su studente da u komentare napišu ako ni večeras (ili tijekom dana) ne budu imali tople vode.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap