Pretraga

Studenti Ekonomije i Nutricionizma organiziraju javnu raspravu o poboljšanju prehrane u menzama

A- A+

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu organiziraju javnu raspravu o poboljšanju prehrane u menzama. Radi se o raspravi ‘Kako poboljšati prehranu u studentskim restoranima?’ u sklopu projekta ‘Mozak voli zdravo’. Ista će se održati 7. ožujka u 12 sati u prostorijama Sveučilišta, a neki od gostiju su pomoćnica ministra obrazovanja Ružica Beljo Lučić, voditeljica Nutricionizma Irena Colić Barić te Mirko Bošnjak iz Studentskog centra.

Foto: Facebook

‘Kako poboljšati prehranu u studentskim restoranima?’ naziv je javne rasprave koju u sklopu projekta ‘Mozak voli zdravo‘ organiziraju studenti zagrebačke Ekonomije te studenti Nutricionizma na PBF-u. Rasprava će se održati 7. ožujka s početkom u 12 sati u prostorijama Sveučilišta.

Izdvojeni članak

Laži o prehrani koje su svijet učinile debelim i bolesnim

Mozak Voli Zdravo

Cilj javne rasprave koju organiziraju studenti jest dokučiti na koji način podignuti kvalitetu hrane u menzama kako bi bila zdravija, kako istu pripremati i da bi bila nutricionistički kvalitetnija.

Projekt ‘Mozak voli zdravo’ su prije tri godine pokrenuli studenti Ekonomije u sklopu kolegija Menadžment promjena. Isti 2012. godine nastavlja voditi troje studenata Ekonomije te im se pridružuju i dvije studentice s PBF-a koje su na smjeru Nutricionizam. Njegovu važnost prepoznalo je i Sveučilište u Zagrebu, Institut za razvoj obrazovnja te MZOS koji su studentima dali svoju potporu.

Izdvojeni članak

Doznajemo koji studenti troše najviše subvencija i koja je menza najposjećenija u državi

Gosti javne rasprave

Na javnoj raspravi zakazanoj 7. ožujka gostovat će:

Blaženka Divjak, prorektorica za studente i studije

Ružica Beljo Lučić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta

Irena Colić Barić, voditeljica smjera Nutricionizam

Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj za prehranu u Studentskom Centru u Zagrebu

Deniza Drusany, stručna savjetnica za savjetovanje studenata

Valentina Novak, stručna suradnica Sveučilišta u Uredu za studente s invaliditetom

Share via
Copy link
Powered by Social Snap