Pretraga

Studenti jednog faksa dobili brutalno dobar prostor za druženje između predavanja

A- A+

Nakon što se stanje s nastavom normalizira i svi vrate u klupe, studente Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu dočekat će malo iznenađenje. Naime, u suradnji s lokalnom tvrtkom, fakultet je moderno opremio prostor za druženje između predavanja.

Prostor za druženje studenata u zgradi Fakulteta organizacije i informatike dobio je potpuno novi ‘look’ – prostorija u kojoj će studenti boraviti u pauzama od predavanja opremljena je novim namještajem i novom tehnologijom tvrtke Mobilisis.

Izdvojeni članak

Umjetna inteligencija u poslovanju i računalne igre u studijskim programima FOI-ja

Kako kažu s FOI-ja, nastavak je to dugogodišnje uspješne suradnje FOI-ja i Mobilisis-a, koja je prije svega ostvarena kroz sustav stručne prakse, ali i niz drugih aktivnosti koje za studente provode u suradnji s FOI-jevim Centrom za podršku studentima i razvoj karijera.

Cilj uređenja ovog zajedničkog prostora za sve studente, u kojem najčešće pronalaze odmor od predavanja i laboratorijskih vježbi, bio je poboljšanje standarda i omogućavanje boljih uvjeta u kojima borave, a isti će prostor koristiti nastavnici, ali i djelatnici stručnih službi na Fakultetu – ističe prodekanica za poslovanje i ljudske potencijale izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.

Osim predaha od predavanja, ovaj će prostor poslužiti studentima za umrežavanje s poslodavcima, karijerne radionice, studentska natjecanja, debate i druge izvannastavne aktivnosti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap