Pretraga

Studenti, kakvo je vaše mentalno zdravlje? U tijeku je važna anketa koja vam može pomoći

A- A+

Studiranje sa sobom donosi mnogo stresa – od kolokvija, rokova, hrpu obaveza za seminare, praksa, onda još ako želite nešto zaraditi tu je i studentski posao, a gdje je još i ljubavni život. Kada u sve to ubrojimo i posljednje dvije godine pandemije, postavlja se pitanje kakvo je mentalno zdravlje studenata? Kako bi se unaprijedila dostupnost psihološke podrške studentima u Zagrebu, u tijeku je anketa u kojoj možete sudjelovati do 9. veljače.

Foto: Unsplash

Online anketa o mentalnom zdravlju studenata na Sveučilištu u Zagrebu ima za cilj uvidjeti koliko su studenti upoznati s opcijama poboljšanja vlastitog mentalnog zdravlja.

– Svi znamo kako studentski život sa sobom nosi stres, užurban način života, strah od ispita i neuspjeha, izazove u društvenom i ljubavnom životu… Protekle dvije godine od početka pandemije i potresa mnogima su otežale nošenje s osobnim teškoćama, objavio je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu na Facebooku.

Izdvojeni članak
mladić na psihoterapiji

Mentalno zdravlje mladih u Hrvatskoj: ‘Roditelji ne žele priznati da im dijete ima problem’

Upitnik po pitanju mentalnog zdravlja, koji je u potpunosti anoniman, provodi Odbor za promicanje psihološkog zdravlja Studentskog zbora te pozivaju sve studente da ispune anketu do 9. veljače.

– Vaš glas u ovoj anketi je bitan kako bismo se sukladno vašim odgovorima prilagodili potrebama studenata i zajednički unaprijedili psihološko zdravlje na Sveučilištu, poručili su iz Zbora.

Anketu možete riješiti na ovoj poveznici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap