Pretraga

Studenti krenuli na nastavu na novom zagrebačkom kampusu

A- A+

Nakon uspješne MBA nastave koje je krenula 1. rujna, studenti preddiplomskih studija Zagrebačke škole ekonomije i managementa su 8.rujna započeli akademsku godinu na novom, modernom kampusu pridržavajući se svih epidemioloških mjera!

Nastava na ZŠEM-u je započela sigurno! | foto: ZŠEM

Dan prije početka nastave, održan je online Dan orijentacije za sve studente kako bi se izbjeglo masovno okupljanje, a studentima prenijele sve važne informacije za početak akademske godine te pojasnile epidemiološke mjere i način izvođenja nastave. Preddiplomski studiji izvode se hibridno, pa se tako studenti izmjenjuju, jedan tjedan nastavu prate iz učionice, a drugi tjedan online. Studenti koji su rizična skupina ili nisu u mogućnosti pohađati nastavu iz drugih razloga moći će pratiti predavanja uživo putem Zoom-a.

ZŠEM je svim studentima pripremio poklon dezinfekcijski sprej koji ih je čekao na ulasku u dvorane, a profesorima i donje vizire kako bi lakše predavali. Čvrstu vezu ZŠEM-a i alumni zajednice potvrđuje i donacija alumnija Ariana Okreše čija je tvrtka donirala dezinfekcijska sredstva u spreju za svakog studenta i dezinfekcijske dispenzere koji su postavljeni pri ulasku u svaku prostoriju, sve u svrhu što sigurnijeg boravka na kampusu i sprječavanju širenja virusa.

Tvrtka bivšeg studenta Ariana Okreše donirala je dezinfekcijska sredstva | foto: ZŠEM

ZŠEM osim što podupire svoje alumne, podupire i hrvatsku proizvodnju jer su sva dezinfekcijska sredstva koja će nastaviti nabavljati od tvrtke V Guard proizvedena u Čakovcu, u tvornici Alpha Care. Uz postavljene dezinfekcijske dispenzere, zbog prevencije širenja zaraze, na ZŠEM-u je obavezno nošenje maski u svim prostorijama kampusa, a prostori se redovito provjetravaju te dezinficiraju aktivnim kisikom.

Prilikom dolaska na kampus, svakom studentu, nastavniku i administrativnom osoblju izmjerena  je temperatura i  upisan je u evidencijsku knjigu. Pridržavanje mjera pokazalo se uspješnim s nijednim slučajem povišene temperature. #staysafe

Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa bitno je zdravlje i sigurnost svakog  pojednica te pomno prati sve epidemiološke preporuke i prema njima postupa.

Prije ulaska u kampus svima je izmjerena temperatura! | foto: ZŠEM

Studenti krenuli na nastavu na novom zagrebačkom kampusu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap