Studenti koji preko ljeta ostaju u Zagrebu mogu koristiti smještaj u domu: Doznajte kako se prijaviti

I ove će godine studenti koji preko ljeta ostaju u Zagrebu moći koristiti ljetni smještaj u Studentskom domu Stjepan Radić. Također, studenti koji su već u domu i imaju obaveze na fakultetima nakon 15. srpnja (budući da su neki produljili ljetni ispitni rok) mogu koristiti i produljeni smještaj, a cijena je 20 kuna po danu.

Foto: Dominik Smolak

– Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u SN ‘Stjepan Radić’ od 16. srpnja do 31. kolovoza 2020. godine. Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od dana objave ove obavijesti do 29. lipnja 2020. godine, obavijestili su iz zagrebačkog SC-a.

Studenti u Zagrebu više neće plaćati troškove natječaja za dom 100 kuna: Iznos je smanjen

Studenti koji trenutno nisu u studentskom domu i žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj u SC-u do 29. lipnja radnim danom do 15 sati. Prijave se primaju i putem e-mail adrese: poslovnica@sczg.hr, a u prijavi je potrebno poslati: ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mob.

Kao i prethodnih godina, cijena ljetnog smještaja iznosi 900 kuna i plaća se u studentskom domu na Savi.

Pojedini fakulteti su zbog epidemioloških okolnosti i činjenice da se nastava izvodila na daljinu produljili ljetni ispitni rok. Studenti koji imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja 2020., uz predočenje potvrde s fakulteta, mogu koristiti pravo na produženi smještaj. Cijena smještaja po danu iznosi 20 kuna. Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je donijeti u Poslovnicu za smještaj SC-a, a na potvrdi treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Odgovori