Pretraga

Studenti, oprez! Student-servisi uoči blagdana rade skraćeno

A- A+

Svake godine uoči blagdana neki student-servisi mijenjaju svoja radna vremena. Kako ove godine ne biste bezveze dolazili do SC-a ili, nedajbože, ostali bez plaće, provjerili smo kako uoči Božića rade najveći studentski centri u zemlji.

Foto: Ivan Božić; srednja.hr

Zagrebački Studentski centar objavio je kako će student-servis na Badnjak, 24. prosinca, i na Staru godinu, 31. prosinca, raditi skraćeno – od 7 do 13 sati. Ispostava student-servisa u Zaprešiću, ne radi od 21. do 24. prosinca. Odnosno, počinju raditi tek 27. prosinca. Ispostava u Velikoj Gorici zatvorena je još u četvrtak, 17. prosinca, a ne piše kada se otvara.

Iz karlovačkog SC-a kažu da im radno vrijeme ostaje isto. Student-servis u Karlovcu radi od 7:30 do 14:30, podružnica u Jastrebarskom od 8 do 14, a podružnica u Zagrebu od 8 do 16 sati. No, na Badnjak i Staru godinu rade skraćeno do 12 sati.

Iz Studentskog centra u Splitu rekli su da još nemaju službenu odluku o blagdanskom radnom vremenu te pozvali studente da prate njihove stranice.

Sa Sveučilišta u Zadru kažu kako stručne službe, pa tako ni student-servis, ne rade 24. i 31. prosinca 2020. te 1. i 6. siječnja 2021. Sveučilište će tih dana biti zatvoreno.

Odgovore drugih studentskih centara nismo dobili do zaključenja ovoga teksta, kao ni pronašli informacije o njihovu radu uoči blagdana, no svakako i vi provjerite njihove web stranice.

Studenti, oprez! Student-servisi uoči blagdana rade skraćeno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap