Pretraga

Studenti, pozor: Ako ste na jednom od ovih studija, nudi se besplatna edukacija, evo kako se prijaviti

A- A+

Zdravo sveučilište u Zagrebu organizira radionicu za studente i studentice nastavničkih studija, odnosno za one koji studiraju na Učiteljskom, Filozofskom, Prirodoslovno matematičkom fakultetu te na Fakultetu hrvatskih studija. Na projektu edukacija ‘I nastavnici/e promiču zdravlje’ studenti će učiti o Tjelesnom zdravlju i prehrani, spolnosti i zdravlju te mentalnom zdravlju. Cilj radionice je educirati buduće nastavnike koji će onda to znanje prenositi djeci, a u tekstu saznajte kako se i gdje možete prijaviti.

Foto: Unsplash

Za sve zainteresirane studente i studentice nastavničkih studija, u Zagrebu se održava radionica pod nazivom ‘I nastavnici/e promiču zdravlje‘. Organizira ju Zdravo sveučilište, a trajat će tri dana kroz mjesec ožujak i travanj, odnosno 12. i 19. ožujka te 2. travnja.

– Student/ica si Učiteljskog, Filozofskog, Prirodoslovno matematičkog ili Fakulteta hrvatskih studija i želiš znati nešto više o temama vezanim uz zdravlje? U suradnji sa stručnjacima iz područja tjelesnog, oralnog, mentalnog i spolnog zdravlja te kineziologije i nutricionizma pripremili smo ciklus edukacija o zdravlju za vas, buduće djelatnike osnovnih i srednjih škola, koji će svoj rad posvetiti djeci, budućnosti svakog društva, stoji na Facebook stranici Zdravog sveučilišta.

Projekt edukacija podijeljen je u tri cjeline, Tjelesno zdravlje i prehrana, Spolnost i zdravlje te Mentalno zdravlje preveniraj, prepoznaj, pruži podršku. Po završetku svake radionice, svaki sudionik će dobiti certifikat o sudjelovanju s navedenim stručnim suradnicima recenzentima. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave traju do ove subote 5. ožujka do 12 sati. Obrazac za prijavu nalazi se na ovoj poveznici.

Studenti, pozor: Ako ste na jednom od ovih studija, nudi se besplatna edukacija, evo kako se prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap