Pretraga

Studenti preko oglasa tražili da ih netko udari autom kako bi eskivirali ispite

A- A+

Studenti su jako domišljati kad su u pitanju planovi kako izbjeći predavanja, kolokvije i ispite. No pojedinci ipak pretjeraju. Dvojica studenata Sveučilišta u Georgiji tražili su osobu koja će ih udariti autom, ne ubiti nego samo ozlijediti, kako ne bi morali polagati završen ispite.

Nadolazeći mjeseci unose naviše nervoze u studente živote jer ih čekaju kolokviji te ispiti. Budući da se radi o nezabavnom i mukotrpnom usvajanju stotina stranica literature, mnogi razmišljaju o tome na koji način eskivirati ispite, no uz posve opravdan i dovoljno dobar razlog.

Izdvojeni članak

Vizualni, auditivni ili kinestetički tipovi: Olakšajte si maksimalno učenje

Stoga su dvojica genijalnih studenata sa Sveučilišta u Georgiji otišli korak dalje – objavili su oglas u kojem traže osobu koja će ih udariti automobilom, piše BuzzFeed.

– Traži se ubojica: Tražim nekoga tko će pogaziti mog prijatelja i mene autom. Ne želimo umrijeti, samo se dovoljno ozlijediti da ne moramo izaći na završne ispite ovdje na Sveučilištu Georgia. Molim vas, nemojte nas ubiti, naveli su studenti u svom oglasu.

Studenti, pak, nisu naveli koliko bi platili ovu ‘uslugu’, nego su na umu imali kompenzaciju. Naime, istu bi stvar i oni napravili zgodnim studenticama koje se nalaze u nevolji kao što je njihova.

Oglas s Craigliste je ubrzo uklonjen, ali ne dovoljno žustro da netko ne napravi screenshot te oglas postane viralan po svim društvenim mrežama i objavljen na mnogim portalima.

Oglas u kojem studenti traže ubojicu

Studenti preko oglasa tražili da ih netko udari autom kako bi eskivirali ispite
Share via
Copy link
Powered by Social Snap