Pretraga

Studenti, prijavite se: Na zagrebačkom faksu održava se natjecanje, najbolji će dobiti 7.500 kuna

A- A+

Početak je godine, a studentima se, barem nekim, osmjehnulo par prilika za zaraditi dobar novac. Jedna od njih rezervirana za mlade građevinske stručnjake i studente je BIM hackathon. Natjecanje je to koje će se koncem mjeseca održati na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a pobjednik će osvojiti 7.500 kuna.

studentice

Foto: Unsplash

Za dva tjedna na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se dosta zanimljivo natjecanje. Naziva se BIM Hackathon, a radi se o natjecanju mladih stručnjaka i studenata u građevinskoj industriji i bližoj regiji.

Solidna nagrada za pobjednika

Natjecanje na FER-u organiziraju Autodesk i Klimaoprema. Održat će se u subotu, 29. siječnja 2022., od 10 do 16 sati, a sudjelovat ćete moći, kako uživo, tako i online. Sudjelovanje u natjecanju je besplatno. Što se tiče prijava, mogu se prijaviti svi mladi stručnjaci, uključujući i studente građevine, a natjecati se mogu pojedinačno ili u timu do tri osobe. Pojedinac ili tim koji bude imao najbolji projekt dobit će nagradu od 7.500 kuna.

– Nove prilike za vas da podignete svoju karijeru na sljedeću razinu. Pomozite tvrtkama u građevinskoj industriji da ubrzaju inovacije, povećaju troškovnu učinkovitost i natječu se u novoj eri digitalne transformacije, stoji na stranicama Autodeska.

Izdvojeni članak
macbook pro

Studenti, ovo je sjajna prilika: Upravo kreće natječaj, a najboljih četvero dobit će Macbook Pro

Kako se prijaviti?

Natječaj za BIM hackathon otvoren je do srijede, 26. siječnja, a kasnije prijave neće biti prihvaćene. Kako biste sudjelovali u natjecanju do navedenog datuma morate ispuniti obrazac na ovoj poveznici, a tamo možete pronaći i detaljnije informacije o tome što se konkretno traži.

U kratkim crtama, cilj je izgraditi prijedlog rješenja za projekt, od projektiranja do izgradnje. Kako životni ciklus zgrade počinje s projektiranjem i ide sve do izgradnje i rada zgrade, ističu iz Autodeska, tema ovog natjecanja je protok podataka od dizajna do izgradnje, iz softverske i trgovinske perspektive.

Nije ovo jedini natječaj

Ovo, napomenimo, nije jedino natjecanje s dosta dobrim nagradama koje se održava u siječnju. Kaufland je prije dva dana pokrenuo natječaj za studente koji će osmisliti novi dizajn njihovih platnenih vrećica. Ideja je ići ‘Dizajnom za dobre stvari’, kako se i sama kampanja naziva, kako bi ljude odvratili od korištenja jednokratnih vrećica, te potakli na kupnju višekratnih platnenih.

Najbolja četiri dizajna pojavit će se na platnenim vrećicama koje se prodaju u Kaufland trgovinama, a za nagradu će dobiti Macbook Pro. Natječaj traje od 13. siječnja do 26. siječnja, a prijaviti se možete putem ove poveznice gdje šaljete svoje prijedloge dizajna.

Copy link
Powered by Social Snap