Pretraga

Studenti, provjerite svoje mailove: Pomaknuta rang-lista dobitnika državne STEM stipendije od 10.800 kuna

A- A+

Po prvi puta Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodijelilo je 3.400 stipendija studentima koji studiraju u STEM područjima. Kako navedena kvota nije popunjena, lista dobitnika danas je pomaknuta po treći puta od objave privremenih rezultata natječaja.

Foto: Srednja.hr

– Drage studentice i dragi studenti, obavještavamo Vas kako su se danas pomaknule rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang-liste objavljene su na sljedećoj poveznici. Putem Vaše jedinstvene identifikacijske oznake možete provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora najkasnije do 5. veljače do 12:00 h označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora, poručuju iz Ministarstva.

Ako do 5. veljače student ne prihvati Uvjete stipendiranja, napominju iz Ministarstva znanosti i obrazovanja,  smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju.

Podsjećamo, ovu stipendiju od ukupno 10.800 kuna godišnje nije moguće primati uz državnu socio-ekonomsku stipendiju, o čemu više možete pročitati na ovoj poveznici. A ako, pak, niste sigurni koja područja obuhvaća STEM i ulazi li vaš studij u neko od tih područja, o tome se možete informirati ovdje.

stipendije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap