Pretraga

Studenti traže da šef Studentskog centra Mirko Bošnjak ode u – mirovinu: Glasat će za to na sjednici

A- A+

Mirko Bošnjak, dugogodišnji ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu, trebao bi otići u mirovinu. Jednoglasno su to odlučili predstavnici studenata u skupštini Studentskog zbora na Sveučilištu u Zagrebu. Zbog toga će njihov glavni predstavnik u vijeću koje upravlja SC-om glasati protiv produljenja mandata ravnatelju.

mirko bošnjak upravitelj sczg

Mirko Bošnjak, upravitelj Studentskog centra u Zagrebu
Foto i obrada: srednja.hr

Skupština Studenstkog zbora Sveučilišta u Zagrebu je jednoglasno odlučila -vrijeme je za odlazak ravnatelja SC-a u zasluženu mirovinu. Tu su obavijest objavili na svojim društvenim mrežama.

– S obzirom na višegodišnje nezadovoljavajuće izvedbe u upravljanju ustanovom, posebno u pogledu pružanja usluga smještaja i prehrane, naš studentski predstavnik u Upravnom vijeću Studentskog centra, Ivan-Pavao Boras, obvezan je glasati protiv produljenja mandata ravnatelju Mirku Bošnjaku, napisali su na društvenim mrežama.

Izdvojeni članak
rižoto s lignjama menza

Idete u menzu i strepite od toga kakav će vas meni dočekati? Sad to možete provjeriti na stranici SC-a

Istaknuli su u toj objavi i kako brojne pritužbe studenata na rad ravnatelja Bošnjaka i zagrebačkog SC-a nisu ostale nezapažene.

– Vjerujemo da je vrijeme za novo vodstvo koje će poboljšati kvalitetu naše institucije, stoji u objavi Studentskog zbora.

Copy link
Powered by Social Snap