Pretraga

Studenti, važna obavijest: Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke domove

A- A+

Na stranicama zagrebačkog Studentskog centra objavljeni su rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2018. / 2019. Lista s imenima nije objavljena zbog nove regulacije zaštite podataka, pa studenti ulaskom u svoj profil mogu saznati jesu li dobili dom ili ne. Objašnjeno je i na koji način studenti mogu rezervirati sobu online.

Studentski dom Stjepan Radić | Foto: Ivan Božić, srednja.hr

Studentski centar Zagreb na svojoj web stranici objavio je rezultate natječaja za smještaj u studentske domove za sljedeću akademsku godinu. Bodna granica za smještaj u zagrebačke domove je 1362 boda.

Rang lista objavljena je pod matičnim brojevima studenata zbog zaštite osobnih podataka, a možete je pronaći i na kraju teksta. Matične brojeve pod kojima se vode u SC-u, studenti mogu saznati pristupom na svoj osobni web profil s AAI elektroničkim identitetom.

Izdvojeni članak

Tisuće studenata će morati u potragu za stanom: Doznali smo koliko je prijavljenih za smještaj u zagrebačke studentske domove

Svoje osobne profile može se pogledati ovdje pristupajući s AAI elektroničkim identitetom.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, oni koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Prigovori na rezultate upućuju se Povjerenstvu za prigovor Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana po objavi rezultata, isključivo preporučenom poštom, preporučeno na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25,10 000 Zagreb.

Rezervacije soba

Studentima je omogućena i online rezervacija soba. To znači da mogu odabrati paviljon unutar studentskog naselja i položaj sobe. Rezervacija nije obavezna jer do 10. listopada studenti imaju pravo useliti u nerezervirane sobe. Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2018., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.

Termini rezervacija: ‘stare sobe’ rezerviraju se od 20.8 do 22.8 (do osam ujutro), a ‘nove sobe’ do 22.8. (od 12 sati) do 27.8.

Useljenje u domove započinje 28. kolovoza.

Download [185.00 B]

P.S. Ove godine nemojte prodavati/kupovati domove!

Studenti, važna obavijest: Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke domove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap