Pretraga

Studenti u Zagrebu opet prikupljaju pomoć za kolege iz područja koje je pogodio razoran potres

A- A+

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu pokreće novi krug prikupljanja sredstava za pomoć kolegama s područja koje je pogodio razoran potres. U prvom su krugu u suradnji sa Savezom studentskih udruga prikupili preko dvadeset tiuća kuna za 34 studenata Filozofskog. S akcijom sada nastavjaju dalje, a uvode i neke novosti.

potres petrinja

Screenshot: MUP

Prva je novost da se 25. veljače, u sklopu drugog kruga humanitarne akcije organizira humanitarni kviz za sve studente Filozofskog. Druga je novost pak da će se raditi i platnene vrećine s likovima poznatih filozofa i filozofkinja. Svi će se ostvareni prihodi izravno uplaćivati na račune studenata pogođenih potresom.

Donacije za studente možete uplatiti na račun: HR6224840081135117968
Vlasnik računa: Savez studentskih udruga Filozofskog fakulteta, Ivana Lučića 3, 10000 Zagreb

U opis plaćanje OBAVEZNO navedite: „Donacija za studente“.
(Raiffeisen banka, SWIFT: RZBHHR2X)

“Studente Fakulteta kojima je potrebna pomoć molimo da nam se jave putem obrasca dostupnog na poveznici: http://bit.ly/potres-szffzg. Ako imate pitanja o prikupljanju donacija, javite nam se na adrese: [email protected] i [email protected]. Svaki iznos pomoći će našim kolegama – budimo solidarni, pomozimo i brinimo jedni o drugima. Hvala vam”, piše Zboru svojoj objavi.