Pretraga

Studentica se s izlaska vraćala u dom na Lašćini pa zatekla seksualnog manijaka pokraj 5. paviljona

A- A+

Studentica Iva, koja boravi u domu na Lašćini, imala je neugodnu epizodu, kada se u sitne sate sa subote na nedjelju iz grada vraćala u svoje boravište. Naime, ispred petog paviljona, nadomak vrata, susrela je sumnjivo lice, koje se spremalo uči u prostorije doma. Radilo se prema njenoj procjeni o osobi od 65 godina, koja nije imala nikakav razlog tamo biti. 

Screenshot iz Ivina videa: Sumnjivo lice koje se muvalo u i oko 5. paviljona Lašćine u sitne sate

Obzirom da je prethodno čula glasine o seksualnom manijaku, koji se znao povremeno pojavljivati na Lašćini nije joj bilo nimalo svejedno. No, postupila je više nego hrabro te je dobar dio neugodne prepirke s njim, snimila i u videu, koji je prvo objavila pa radi mogućih problema na faksu, obrisala s Facebooka. No, detalje neugodne scene, kao i screenshot sumnjivca iz videa, odlučila je podijeliti s nama.

Izdvojeni članak

Uzbuna u domu na Savi: Seksualni manijak već desetak dana uznemirava studentice

‘Gospodin’ se predstavio kao doktor oftamolog

– Radilo se o “gospodinu” od oko 65 godina. Nosio je široke naočale sa običnim metalnim okvirom, visine do 180centimetara, puniji, oko 90-100 kila. Vraćala sam se iz grada s 0 promila u krvi jer općenito ne pijem. Pri ulasku u dvorište doma, primjetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako od drveća i grmlja se s pozicije 5. paviljona ne vidi ulaz u kompleks, promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u pravcu paviljona i ne vodi nikamo drugo, popela sam se stepenicama prema njemu, koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona. Pozdravila sam ga s dobro jutro i pitala kojim dobrom se nalazi tu. Njegov odgovor je prvo bio: jel ovo muški paviljon? Nekad je bio, rekao joj je stariji gospodin, zbunjen upitom studentice.

No, Iva nije pobjegla glavom bez obzira, nego je odlučila raskrinkati stariju osobu, koja se ‘muvala’ u sitne sate u okolici jednog od ženskih paviljona na Lašćini. Kako nam studentica pojašnjava, već je bio i ušao u paviljon, koji je u tom trenu bio otključan.

– Izbezumljena sam prvo pitala kakve ima veze koji je paviljon i tko ga je pustio unutra. Rekao je da je tako i tako sve otvoreno nakon čega sam ja pokušala otvoriti vrata paviljona i zbilja su bila otključana. Zalupila sam ih i pitala ga kako zna i što radi tu? Predstavio se kao doktor oftamologije i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu. Na snimci govori kako je došao obnoviti uspomene od prije jer je tu upoznao svoju sadašnju ženu. Na moje pitanje zna li da ne smije biti tu i da ukoliko pozovem policiju da sam ja u prednosti je rekao da zna, ali da mu se činilo da portira nije bas briga pa ga nije htio ometati, prepričava nam događaj Iva. 

Ulaz u studentski kompleks Lašćina/ foto: Ivan Božić|srednja.hr

Izdvojeni članak

Seksualno zlostavljanje u klubovima mladim ženama je postalno normalno

Priče o seksualnom manijaku koji se vrti oko doma, dodatno su je zaprepastile

Obzirom da je nekoliko puta do sada u medije dospjela priča o seksualnim manijacima u dvorištima studentskih domova, a i na Lašćini se o tome neko vrijeme šuška, Iva je zato odlučila i svojim mobitelom zabilježiti susret. Ne bi li ga raskrinkala.

– Stalno su portiri zaprimali prijave da se netko “muva” oko doma i gleda kroz prozore.
Kako ove navodno i prošle godine.
Ali  nikad nije fizički zaustavljen nego samo viđen, govori nam hrabra studentica.

Nadamo se da će ovaj tekst djelovati kao upozorenje i studenticama koje žive na Lašćini, ali i čuvarima, koji su odgovorni za sigurnost osoba koji borave u tom domu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap