Pretraga

Studentica snimila faks nakon potresa i postala viralna na TikToku: ‘Prije nego nas presele na Maksimir’

A- A+

Studentica Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu na TikToku je objavila video u kojemu je pokazala oštećenja od potresa na faksu. Video je ubrzo postao viralan s obzirom da bi se studenti za dva mjeseca trebali iseliti iz zgrade fakulteta i preseliti u prostore ispod Dinamovog stadiona te bi ondje trebali biti minimalno godinu dana.

Foto: Screenshot TikTok

– Stvari na mom faksu koje jednostavno imaju smisla, napisala je studentica Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu u svom viralnom TikTok videu.

Pokazala je kako njezin faks izgleda nakon potresa koji je ostavio oštećenja na zgradi fakulteta koje će se  morati popraviti. Upravo se zbog obnove studenti Arhitektonskog fakulteta, uz studente s Građevine i Geodetskog, moraju preseliti u prostore ispod Dinamovog stadiona Maksimiru. U komentarima se pojavilo pitanje je li uopće sigurno biti u zgradi s obzirom da su pukotine.

@anjjjsss prije nego nas presele na maksimir🥲 #architok ♬ Che La Luna – Louis Prima

– Je, sigurno je, mislim da nosiva konstrukcija nije oštećena, ali mogućnost da ti padne komad žbuke na glavu is low but never zero, odgovorila je studentica koja je objavila video.

Nakon tog videa, mnogi su ju pitali za savjete kako se pripremit za prijemni te što im je sve potrebno ako žele upisati Arhitektonski. Njezine savjete do sada je pogledalo više od 13 tisuća ljudi.

Studentica snimila faks nakon potresa i postala viralna na TikToku: ‘Prije nego nas presele na Maksimir’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap