Pretraga

Studentice na najslađi način iznenadile spremačice doma za Božić: ‘Čak nam je i suza krenula’

A- A+

Tijekom života u studentskom domu često se mijenjaju sobe, paviljoni u kojima ste bili, kao i cimeri i cimerice. No jedna od najčešćih konstanta su tete spremačice koje vas pozdravljaju na hodnicima. Upravo spremačicama iz SC-a Rijeka studentice su darovale Božićni poklon i rasplakale ih.

Foto: Unsplash

 

Spremačice SC-a Rijeka na ulazu u spremište našle su Božićni poklon te uz njega i pismo, prenosi Svjetionik. Dobile su čokolade, a u pismu se otkrilo da su ih iznenadile tri anonimne studentice.

– Ovo nam je peta godina u ovom domu, prošle smo sva tri paviljona, mijenjale su se cimerice, atmosfera i mnogo toga. Ali, ono što se nije mijenjalo je vaš topli pozdrav na hodniku rano jutro. Nije se mijenjao vaš smijeh s marende. Sada pri kraju studiranja shvaćam koliko ste topao i dobar duh ovog doma, stoji u početku pisma.

‘Hvala na svim pozdravima, osmijesima i predanoj energiji’

Zahvalile su im se na svakom pozdravu, osmijehu te, kako su napisale, predanoj energiji koja im je često popravila loš dan.

– Vama želimo svu sreću za ove blagdane i u Novoj 2022. godini i nadamo se bez maski da se ponovno vidimo u potpunosti. P.S. Da Vam blagdani započnu slatko – evo dvije čokoladice. Sretan Božić i Nova godina, napisale su tri anonimne studentice.

Izdvojeni članak

Studentice ‘ukrale’ Božić u domu: ‘Pogledale smo objavu SC-a i skužile da smo upravo postale Grinč’

‘Čak nam je i suza krenula’

Spremačice su se s fotografijama pisma javile portalu Svjetionik kako bi se javno zahvalile studenticama koje su ih ugodno iznenadile.

– Baš nas je to jako razveselilo i iznenadilo. Pisamce pogotovo. Toliko da nam je čak i suza krenula. Studenti su baš dragi. Stvarno. Moramo im se na ovaj način zahvaliti, rekla je jedna od spremačica za Svjetionik.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap