Pretraga

Studentska Božićna humanitarka: Aukcijom potpisanih dresova tenisača prikupljaju sredstva

A- A+

Studenti treće godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija Poslovnog veleučilišta Zagreb nastavljaju tradiciju i ponovno organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom ‘Božićna trampa’. Uz tu akciju koja se održava 15. prosinca, studenti su organizirali i online aukciju potpisanih dresova naših tenisača Marina Čilića, Mate Pavića i Nikole Mektića te potpisane tenisice Borne Goje.

Foto: Poslovno veleučilište Zagreb

Sitnicu donesi, zahvalnost ponesi‘ slogan je studentske humanitarne akcije uoči Božića koju organiziraju studenti treće godine preddiplomskog studija ‘Marketinga i komunikacija’ Poslovnog veleučilišta Zagreb.

– Pod mentorstvom profesorice Dorotee Milas nastavlja se tradicija i u sklopu kolegija ‘Organizacija događaja’ i ove godine organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom ‘Božićna trampa‘, stoji na stranici Veleučilišta.

Foto: Poslovno veleučilište Zagreb

Akcija će se održati 15. prosinca u prostorijama Veleučilišta gdje možete donijeti higijenske potrepštine za djecu i odrasle te namirnice koje nisu kvarljive. Uz to, studenti su organizirali i humanitarnu online aukciju potpisanih predmeta naših tenisača, Marina Čilića, Mate Pavića, Nikole Mektića te Borne Goje.

– Sve prikupljene potrepštine bit će darovane u sedam socijalno ugroženih obitelji, a prihodi od aukcije bit će donirani udruzi ‘Kuća ljubavi’ koja skrbi o trudnicama i nezbrinutim majkama s novorođenčadi i djecom do tri godine. Kompletan događaj u potpunosti su osmislili i organizirali studenti 3. godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija PVZG-a te pozivaju sve da sudjeluju u akciji, poručili su s Veleučilišta.

Ovu humanitarku u videu su podržali i tenisači čiji će se potpisani predmeti naći na aukciji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap