Pretraga

Studentski centar napravio vlastiti oglasnik kako bi studentima olakšao potragu za stanovima

A- A+

Studentski centar u Splitu napravio je vlastiti internetski oglasnik kao pomoć studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima da iznajme svoj stan ciljanoj publici, odnosno studentima putem postavljanja besplatnih oglasa. Na taj su se korak odlučili jer, kako kažu iz SC-a, pronaći stan u Splitu koja je turistička destinacija nije lak zadatak i nadaju se kako će im ovako barem malo olakšati.

Foto: Unsplash

Na Sveučilištu u Splitu studira više od 18 tisuća studenata, a mjesta u studentskim domovima ima za samo njih 1.200. Stoga je Studentski centar u Splitu odlučio napraviti internetski oglasnik za privatni smještaj studenata.

– Potraga za privatnim smještajem u Splitu kao atraktivnoj turističkoj destinaciji i nije laka zadaća. Na internetskom oglasniku stanova Studentskog centra Split najmodavci mogu besplatno oglasiti stan koji nude u najam bez potrebe plaćanja agencijske provizije. Oglas kreiraju preko par klikova uz samostalno određivanje cijene te mogućnost prilaganja fotografija stana, navode iz SC-a Split.

Izdvojeni članak

‘Mare i Kate traže stan u Zagrebu’: Duhovit oglas studentice oduševio korisnike Facebooka

Studenti u oglasniku ne moraju tražiti isključivo stan, već mogu tražiti i cimerstvo.

– Preko internetskog oglasnika uz upotrebu određenih filtera student može jednostavno pronaći stan s odgovarajućom cijenom i u željenom kvartu također zaobilazeći agencijsku proviziju. Ako ste već pronašli stan, ali nemate cimera ili cimericu i za vas je ovaj oglasnik idealno rješenje, poručuju iz SC-a.

Kako oglasnik izgleda i ima li već stanova koji se iznajmljuju, pogledajte na poveznici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap