Pretraga

Studentski centar zapošljava studente za rad u menzi i čišćenje studentskih domova

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je dva oglasa za studentske poslove. U jednom traže studente za rad u menzama, a u drugom za čišćenje studentskih domova. Satnica za obje vrste poslova iznosi 30 kuna.

Foto: Iva Habek, srednja.hr

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu izvijestio je kako Studentski centar zapošljava studente za dvije vrsta poslova u menzi i studentskim domovima. Radi se o dva oglasa za studentske poslove objavljenim na stranicama SCZG-a.

Traže 15 studenata za rad u kuhinji

Prvi oglas odnosi se na rad u studentskim restoranima, odnosno menzama pod zagrebačkim Studentskim centrom. Traži se 15 studenata za ispomoć na pomoćnim poslovima u kuhinji. Satnica za redoviti rad iznosi 30 kuna, a za sate rada tijekom blagdana, noćni rad, prekovremene i rad nedjeljom satnica se uvećava za 50 posto sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova.

Radno vrijeme je prema dogovoru, a prednost u prijavi imaju studenti koji već posjeduju sanitarnu iskaznicu. Više informacija o prijavi za taj posao možete pronaći na ovom linku ili se javiti na telefonski broj koji je SC ostavio na svojim stranicama 01 4593 654.

Izdvojeni članak

U Zagrebu postavljeni šatori za studente, predsjednik Studentskog zbora otkrio nam čemu služe

Trideset kuna po satu za čišćenje

Osim ispomoći u menzi, Studentski centar zapošljavat će studente i na pomoćnim poslovima u Studentskim domovima. Konkretno, treba im 15 studenata koji bi radili na pospremanju studentskih smještajnih kapaciteta i prostorija, odnosno čišćenje i pospremanje soba i zajedničkih domskih prostora.

Redovna satnica iznosi 30 kuna, a to se uvećava za 50 posto sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova ako se radi blagdanom, prekovremeno, nedjeljom i noću. Radno vrijeme je, također, prema dogovoru s poslodavcem, a prednost imaju studenti sa sanitarnom iskaznicom. Više informacija o prijavi na taj posao možete saznati na sljedećoj poveznici ili pozivom na broj SC-a 01 4593 639.

Studentski centar zapošljava studente za rad u menzi i čišćenje studentskih domova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap