Pretraga

Studomat se povezuje s Facebookom i Twitterom: Sada će svi moći vidjeti kako ste riješili ispite

A- A+

Ukoliko to budete željeli, moći ćete svoje uspjehe ili neuspjehe na ispitima podijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku i pratiteljima na Twitteru. Studomat koji koriste studenti kao dio informacijskog sustava fakulteta na kojim studiraju, uvest će Facebook i Twitter, pa ćete ga moći povezati sa svojim računima na tim društvenim mrežama.

Studomat se koristi na svakom fakultetu kao dio informacijskog sustava, kao platforma na kojoj je prijavljuju ispiti, dobivaju rezultati i ocjene. Sada taj isti servis uvodi Facebook i Twitter, pa ćete ukoliko to želite, svoju namjeru izlaska na ispite i ocjene koje ste dobili moći podijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku i pratiteljima na Twitteru, prenosi Netokracija.

Izdvojeni članak

Student novinarstva o životu bez Facebooka: ‘Ništa mi ne fali, ali nekad se osjećam zakinuto’

Na društvenim mrežama moći će se objavljivati poruke o upisu godine, prijavljenim i položenim ispitima, ocjenama i slično. To neće biti sve, jer se planira da će se usluga proširivati u budućnosti. Kako biste povezali Facebook ili Twitter sa svojm korisničkim računom na Studomatu, u izborniku ćete morati odabrati Korisničke opcije, te označiti Društvene mreže.

Polaganje ili padanje na ispitima tako bi za današnje iskustvo moglo dobiti sasvim novu, zabavniju dimenziju. Vjerujemo kako će se mnogi rado pohvaliti svojim polaganjem ispita, ili se pak našaliti na svoj račun ukoliko ne uspiju položiti ispit.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap