Pretraga

Sutra dio menzi zatvara svoja vrata studentima: Provjerite gdje ćete moći jesti u većim gradovima

A- A+

Blagdan Svih Svetih obilježava se u srijedu, 1. studenog, a dio će restorana u većim sveučilišnim gradovima zatvoriti svoja vrata. Kako ne biste ostali gladni, provjerite koji su dežurni restorani u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

foto:srednja.hr

Na blagdan Svih Svetih dežurni restorani zagrebačkog SC-a su u studentsim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Lašćina, gdje menza radi bez pauze do 15:30 sati. Niti jedna linija menze Savska u SC-u neće raditi, kao niti restoran na Borongaju. Restorani SC-a na zagrebačkim fakultetima također neće biti otvoreni na ovaj blagdan.

Izdvojeni članak

U srijedu i četvrtak na snazi posebna organizacija prometa: ZET uvodi i besplatne linije

U Rijeci će u studentskom naselju Trsat restoran Kampus raditi od 7 do 21 sat, a caffe pult odvoren je od 7:30 do 19:30 sati. Restoran Mini u domu Ivan Goran Kovačić otvoren je od 7 do 21 sat, a tamošnja pizzeria u srijedu radi od 12 do 21 sat. Riječki studenti moći će jesti i u restoranu Index, gdje pizzeria i kavana rade od 13 do 21 sat.

U Osijeku je na blagdan dan Svih Svetih otvoren samo restoran Istarska 5, i to za ručak od 11:30 do 14 sati, a za večeru od 17:30 do 19 sati.

Iz splitskog SC-a javljaju kako su u srijedu dežurni restorani ‘Kampus’ i  ‘Hostel Spinut’, dok u Varaždinu jedini studentski restoran neće raditi pa će se tamošnji studenti morati snaći na neki drugi način.

 

Sutra dio menzi zatvara svoja vrata studentima: Provjerite gdje ćete moći jesti u većim gradovima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap