Pretraga

Sve informacije za nove studente možete naći u Kampu za brucoše u Rijeci

A- A+

Brucoši na početku akademske godine dolaze u novu sredinu i trebaju odgovore na brojna pitanja. Pomoć novopridošli studenti mogu dobiti u Uvali Scott (Kraljevica), gdje se od 2. do 4. lipnja održava druženje.

Kamp za broocoše – Ribroo

Izdvojeni članak

[FOTO] Građane Zagreba i Rijeke brojni grafiti naveli na špekulacije

Treći po redu Kamp za brucoše, u organizaciji je Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, a prijaviti se može na internetskim stranicama. Cijena Kampa iznosi 300 kuna, a projekt je zamišljen kao veliki teambuilding svih brucoša na Sveučilištu.

Studenti su podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki tim ima svog koordinatora, starijeg studenta, koji zajedno sa studentima prolazi unaprijed osmišljeni program. Osim različitih aktivnosti, novih informacija i znanja, studenti se međusobno upoznaju kroz različite sportske aktivnosti i partyje.

Svaki fakultet organizira program za svoje studente baziran na edukativnim sadržajima, kako bi se studenti što bolje mogli pripremiti na ono što ih očekuje s početkom nastave. Kamp je prilika za sve brucoše da saznaju informacije i savjete od starijih kolega, koji im daju najbolji uvid u studentski život.

Sve informacije za nove studente možete naći u Kampu za brucoše u Rijeci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap