Pretraga

Sve što jednom studentu treba: Vodič za riječke brucoše

A- A+

Tek ste upisali fakultet u Rijeci, a nikada prije ovaj grad niste posjetili? Nema straha. Tamošnji je Studentski centar sastavio detaljnu brošuru koja će vam odgovoriti na pitanja poput onoga kako doći do studentskog naselja, nekog od studentskih restorana ili kako pronaći studentski posao.

Vodič za brucoše i ostale studente

U brošuri možete saznati sve o lokaciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, gdje se nalazi, kako do njega doći, koji su objekti unutar naselja, te komu i gdje se obratiti prilikom useljenja. Možete saznati odgovore na ista pitanja za Sveučilišni kamp na Trsatu, kao i koji se caffe-barovi nalaza u njegovu sklopu i kako rade.

Izdvojeni članak

Student FER-a napravio detaljan vodič za sve zagrebačke studente

U Rijeci postoji nekoliko studentskih restorana, bistroa i buffeta, a svi su navedeni u brošuri. Možete tako saznati od čega se sastoje njihove ponude, koje je njihovo radno vrijeme te koji će vas autobusi ondje dovesti. 

Ukoliko ste od onih koji su odabrali tijekom studija i raditi, u tome će vam pomoći riječki Student servis koji se bavi posredovanjem pri zapošljavanju studenata. Za njega su dva šaltera, onaj kod restorana Index i kod restorana Kampus, a upute za njihov pronalazak i radna vremena te koje sve radnje na njima možete obaviti također potražite u brošuri u nastavku.

Vodič za riječke brucoše

Sve što jednom studentu treba: Vodič za riječke brucoše
Share via
Copy link
Powered by Social Snap