Pretraga

Sveučilište dijeli studentima skoro milijun kuna od upisnina, krenule prijave na natječaj

A- A+

Sveučilište u Splitu zadnjih nekoliko godina dodjeljuje sredstva od upisnina za sufinanciranje studentskih projekata. Tako će biti i ove godine. Natječaj za podnošenje prijava za sufinanciranje studentskih projekata na splitskom je sveučilištu otvoren do sredine travnja.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Na drugom najvećem, Sveučilištu u Splitu, ovih je dana otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina. Studenti se na natječaj mogu prijaviti do 14. travnja godine u 23:59 sati. Ukupan iznos sredstava namijenjenih za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina iznosi 985.611,88 kuna.

Kako stoji u natječaju, pravo prijave imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu, te grupe studenata i studenti pojedinci koji studiraju na Sveučilištu u Splitu, a koji zadovoljavaju uvjete definirane pravilnikom. Natječajem se financiraju kulturni i umjetnički programi, sveučilišni mediji, programi iz kategorije znanosti i tehnologije te programi vezani uz studentski sport. Prijave se podnose online putem na poveznici.

Natječajem neće biti financirani:

• projekti udruge, grupe studenata i pojedinaca koji za natječaje provedene proteklih godina nisu dostavili račune i opravdali iznos dobiven na natječaju.
• projekti koji po mišljenju nadležnog povjerenstva nisu zadovoljavajuće elaborirani.
• projekti za koje je ponuđen nerealan financijski plan.
• bankarski i knjigovodstveni troškovi udruga.

Sa Sveučilišta poručuju i kako neće biti financirane stavke za računalnu opremu (laptopi, računala, mobiteli, pisači, printeri, skeneri, fotoaparati). Također, projekti bez potpune dokumentacije odbacit će se bez razmatranja. Maksimalni iznos za financiranje po projektu iznosi 35.000 kuna.

Obavijest prijaviteljima o rezultatima ovog natječaja objavit će se na web stranici Sveučilišta u Splitu i Studentskog zbora u roku od 21 dana od isteka roka za podnošenje prijave, stoji zaključno u natječaju.

Sveučilište dijeli studentima skoro milijun kuna od upisnina, krenule prijave na natječaj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap