Pretraga

Sveučilište objavilo novi termin za cijepljenje studenata: Evo što morate ponijeti od dokumenata

A- A+

Sveučilište u Splitu pozvalo je studente koji to nisu stigli tijekom prošlog vikenda na novi termin cijepljenja u Spaladium areni. Svaki faks dobio je svoj termin.

cijepljenje

Foto: Unsplash

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije (NZJZ) obavještavaju studente Sveučilišta u Splitu kako će se ove subote, 29. svibnja, nastaviti cijepljenje protiv COVID-19 u Spaladium Areni, Ulica Zrinsko-Frankopanska 211, Split, prema sljedećem rasporedu:

9 sati: Prirodoslovno-matematički fakultet, Sveučilišni odjel za stručne studije, studiji Hotelijerstvo i gastronomija te Mediteranska poljoprivreda
9.15 sati Kemijsko-tehnološki fakultet
9.30 sati Filozofski fakultet
9.45 sati Pravni fakultet
10:00 sati Kineziološki i Pomorski fakultet, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije
10.15 sati Ekonomski fakultet
10.30 sati Umjetnička akademija i Katoličko bogoslovni fakultet
10.45 Sveučilišni odjel za studije mora
11 sati Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje

Svi studenti gore navedenih fakulteta mogu doći na cijepljenje u Spaladium Arenu sa zdravstvenom iskaznicom. Oni koji nemaju zdravstvenu iskaznicu, trebaju ponijeti europsku iskaznicu ili putovnicu. Studenti će se cijepiti cjepivom Comirnaty (Pfizer) te će ih u vremenskom periodu od 3 do 6 tjedana NZJZ ponovno pozvati na cijepljenje drugom dozom. Studenti koji su preboljeli Covid-19, a od završetka bolesti nije prošlo 3 mjeseca, neće se cijepiti, dok će se oni koji su preboljeli Covid-19, a od završetka bolesti je prošlo od 3 do 6 mjeseci, cijepiti samo jednom dozom.

cijepljenje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap