Pretraga

Sveučilište obnovilo sportsku dvoranu: Studente će razveseliti i novi rekviziti

A- A+

Sveučilište u Splitu obnovilo je sportsku dvoranu na Kampusu i nabavilo nove rekvizite. Novi izgled dvorane rezultat je projekta zanimljivog naziva kojim se Sveučilište apliciralo na prošlogodišnji natječaj za sufinanciranje.

foto: Sveučilište u Splitu

– Dvorana na Kampusu u sklopu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ je adaptirana i opremljena novim sportskim rekvizitima. Na ovaj način značajno se povećala njena funkcionalnost i sigurnost te je sada dobila status polivalentne dvorane, pohvalili su se sa Sveuilišta u Splitu.

Izdvojeni članak
Soba u domu Stjepan Radić na Savi

Gradi se novi studentski dom: ‘Za vrijeme rokova studenti su do sada ostajali bez smještaja’

Istaknuli su kako su adaptacija i opremanje dvorane nastali ‘zajedničkim snagama Splitskog sveučilišnog sportskog saveza, Sveučilišta u Splitu i Studentskog centra Split’.

– Opremanje sportskim rekvizitima osigurano je iz šest različitih projekata Splitskog sveučilišnog sportskog saveza među kojima je i projekt „(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja“, a završna faza je financirana od strane Sveučilišta u Splitu, putem projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja – Održavanje objekata u državnom proračunu RH za 2019. godinu, otkrivaju detalje.

A kako izgleda rezultat ‘hajdučke suradnje’, pogledajte u galeriji:

Sveučilište u Splitu, podsjetimo, najavilo je i gradnju novog studentskog doma, a karantenu su iskoristili za detaljno uređenje Kampusa.

Copy link
Powered by Social Snap