Pretraga

Sveučilište Sjever: objavljen natječaj za smještaj u domove te za subvencionirani privatni smještaj

A- A+

Sveučilište Sjever objavilo je Natječaj za smještaj redovitih studenata u Studentskom domu Varaždin u Učeničkim domovima Varaždin i domu Graditeljske škole Čakovec, ali i za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u akademskoj godini 2016./2017. 

foto: srednja.hr

Na Natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti Sveučilišta, ali isključivo za smještaj u domove u mjestu u kojem studiraju. Također, ove godine pravo na subvencije privatnih smještaja imaju i studenti koji studiraju u mjestima gdje nema domskog smještaja.

Izdvojeni članak

MZOS donio odluku o iznosu subvencija i kvoti za subvecionirano stanovanje

Ukupno 260 smještaja u varaždinskom domu, 65 u čakovačkom

Studenti Sveučilišta Sjever na natječaj se prijavljuju za 260 mjesta u Studentskom domu Varaždin, 65 mjesta u Učeničkim domovima Varaždin i Graditeljske škole Čakovec što u konačnici ovisi o broju raspoloživih mjesta te o broju mjesta ovisnih o spolu.

Prijave za natječaj sa svom potrebnom dokumentacijom šalju se isključivo pute pošte, a pravo na prijavu na natječaj uz redovite studente s hrvatskim državljanstvom imaju i državljani ostali zemalja članica Europske unije s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj koji imaju status stranaca sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Izdvojeni članak

Otvoren natječaj za smještaj u zagrebačke studentske domove

Subvencije za privatni smještaj

Budući da kapacitet domskoga smještaja nije dovoljan za sve studente Sveučilišta, a neka mjesta poput Koprivnice nemaju studentski dom, natječajem se studenti mogu prijaviti i za ukupno 245 dostupnih subvencija za privatni smještaj kod stanodavaca. Ovo vrijedi za studente svih gradova Sveučilišta Sjever: u Varaždinu, Koprivnici, Čakovcu, Križevcima, ali i Bjelovaru.

Prijave sa svom potrebnom dokumentacijom zaprimaju se do 29. srpnja, a uvjet je da dokumentacija bude poslana preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Osim obrazaca A ili B, ostalu potrebnu dokumentaciju provjerite ovdje.

Sveučilište Sjever: objavljen natječaj za smještaj u domove te za subvencionirani privatni smještaj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap