Pretraga

Sveučilište studentima nudi plaćenu praksu, satnica je 30 kuna: Pogledajte koji su uvjeti

A- A+

Koronakriza koja je Hrvatsku pogodila prošle i ove godine mnoge je ostavila bez posla. Probleme s pronalaskom radnog mjesta imali su i mnogi studenti. Međutim, situacija se polako poboljšava. Sveučilište u Splitu otvorilo je oglas za plaćenu praksu za studente završnih godina.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Na Sveučilištu u Splitu otvoren je oglas za plaćenu praksu u Uredu za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu. Prijaviti se mogu studenti završne godine studija ili apsolventi društvenog, prirodnog ili tehničkog usmjerenja koji su, kako piše u oglasu, spremni na učenje i rad u dinamičnom okruženju. Dodatan uvjet je da studenti ima vlastiti ugovor i studentska prava minimalno pola godine.

Od studenta se očekuje izražena odgovornost i samostalnost sa sposobnošću timskog rada, spremnost i sposobnost za učenje i aktivno uključivanje u poslove UTT-a, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te dobro poznavanje Microsoft Office-a.

Studente koji će ondje obavljati praksu očekuju ‘stručni mentori, praktično iskustvo, izazovni i odgovorni radni zadatci’, piše tako u oglasu. Satnica koja se nudi studentima je 30 kuna, prijave se primaju putem maila [email protected] i otvorene su do 27. lipnja 2021. U prijavi je potrebno priložiti životopis i motivacijsko pismo.

Kako stoji u opisu poslova, studenti će raditi na organizaciji događanja, komunikaciji s klijentima, izradi promotivnih materijala, provedbi projektnih aktivnosti te izvještavanju. U oglasu stoji kako će studenti raditi u inovativnom i poticajnom okruženju, a radno vrijeme je fleksibilno te postoji mogućnost rada od kuće.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap