Pretraga

Sveučilište u Osijeku dobilo novi studij zdravstvenog usmjerenja

A- A+

Na 10. sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera potvrđena je organizacija i izvedba integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Dentalna medicina na Medicinskom fakultetu Osijek, piše Osijek031.com.

Niti ove godine interes za zdravstvenim studijima ne jenjava, a kao i svake tražilo se mjesto više. Brojne buduće maturante obradovat će vijest kako i Sveučilište u Osijeku dobiva studij Dentalna medicina, koji će biti u sklopu tamošnjeg Medicinskog fakulteta.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Osijeku dobilo novi studij zdravstvenog usmjerenja

Senat Sveučilišta potvrdio je organizaciju i izvedbu tog integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija na 10. sjednici održanoj prošlog tjedna.

– Današnjom odlukom Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera Osijek dobilo je studij dentalne medicine. Ovim studijem bit će otvorene nove mogućnosti za mlade iz ovog dijela Hrvatske da mogu bliže svome domu upisivati studije koji su poželjni, ili su malih upisnih kapaciteta u drugim središtima, kazao je rektor Željko Turkalj i potvrdio kako je studij upisan u Upisnik studijskih programa, prenosi Osijek031.

Novitet na osječkom Sveučilištu je ustroju poslijediplomskog specijalističkog studija Psihijatrija na Medicinskom fakultetu koji će trajati godinu dana, a po završetku studija se stječe 60 ECTS-a.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap