Pretraga

Sveučilište u Osijeku dodjeljuje dvjesto stipendija u iznosu od 10.800 kuna

A- A+

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija i potpora redovitim studentima za akademsku 2016./2017. godinu. Ukupno će biti dodijeljeno 210 stipendija i potpora, kroz četiri kategorije, među kojima najviše za izvrsnost.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija i potpora studentima. Iste će biti dodijeljene redovitim studentima preddiplomskih,diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku kroz četiri kategorije.

Izdvojeni članak

Objavljeni su rezultati natječaja za Erasmus plus: Provjerite jeste li među odabranima

Uz uvjet da su redovni, opći uvjet koji vrijedi za sve kategorije jest da su studenti hrvatski državljani.

U kategoriji A, stipendije za izvrsnost, ukupno se kroz tri potkategorije dodjeljuje 130 stipendija Sportašima se kroz kategoriju B dodjeljuje 10 stipendija, dok se u kategoriji C ukupno isplaćuje 60 stipendija studentima u stanju socijalne potrebe.

U ove tri kategorije stipendija će se isplaćivati kroz 12 mjeseci, koliko službeno i traje akademska godina, u iznosu od 900 kuna mjesečno, odnosno 10.800 kuna za čitavu godinu.

U posebnoj D kategoriji dodjeljuju se jednokratne potpore studentima u stanju socijalne potrebe, a u svrhu pokrivanja troškova školarine.

Studentu-korisniku potpore pod isplatit će se iznos od 50 posto, odnosno 100 posto školarine u
svrhu plaćanja školarine jednokratno.

Prijave se podnose od 30. studenoga 2016. do 14. prosinca 2016. godine, a tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju možete vidjeti u dokumentu u nastavku.

Natječaj Za Dodjelu Stipendija Sveučilišta u Osijeku by srednja.hr on Scribd

Sveučilište u Osijeku dodjeljuje dvjesto stipendija u iznosu od 10.800 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap