Pretraga

Sveučilište u Rijeci dodjeljuje financijska sredstva studentskim projektima: Evo kako se prijaviti

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za financiranje studentskih programa u 2019. godini. Sudjelovati u Natječaju mogu studentski projekti i ostale aktivnosti svih studenata i grupa studenata riječkog Sveučilišta, kao i studentske organizacije upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci. Prijave su otvorene do 15. veljače.

Foto: Srednja.hr

Kako bi potaknuo studente i studentske organizacije na veći broj aktivnosti i projekata, osvijestio ih o značaju volontiranja te ih educirao o procesu prijavljivanja i provođenja projekata, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci 16. je siječnja otvorio Natječaj za financiranje studentskih programa u 2019. godini.

Natječajem se financiraju studentske aktivnosti koje se provode u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2019., stoji u tekstu Natječaja.

Kako se navodi, financiraju se različite kategorije studentskih aktivnosti: zabava, međunarodna suradnja, studentski mediji, znanstveno-stručni programi, programi osoba s invaliditetom, kao i društveno korisni projekti.

U Natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Rijeci, neovisno o vrsti ili razini studija, studentske organizacije te grupe koje djeluju na sveučilišnoj razini, no uz prethodnu prijavu u online sustavu SZSUR-a za predaju projekata.

Važno je naglasiti da se, između ostalog, Natječajem neće financirati programi studentskih organizacija koje nisu zapisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija, kao ni oni koji nisu bazirani na volonterskom radu.

Natječaj je za prijave otvoren do 15. veljače. Nakon evaluacije prijava, u veljači će, sukladno Pravilniku na mrežnoj stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci biti objavljeni privremeni, a najkasnije do 1. travnja konačni rezultati Natječaja.

Sve detalje oko Natječaja, postupka prijave i konzumacije prava na financiranje, saznajte na ovoj poveznici ili u dokumentu koji slijedi (*ako vam se dokument ne prikazuje ispravno, potrebno je osvježiti stranicu).

Sveučilište u Rijeci dodjeljuje financijska sredstva studentskim projektima: Evo kako se prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap