Pretraga

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za Erasmus: Za predaju dokumentacije imate samo dva tjedna

A- A+

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa za zimski semestar iduće, 2021./22. akademske godine. Rok za prijavu je 15 dana, a natječaj za ljetni semestar bit će objavljen tek nakon što budu poznati detalji sedmogodišnjeg proračuna Unije.

pixabay.com

– Student ispunjava i šalje samo jednu (1) online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri (3) različita izbora inozemnih sveučilišta na koje želi ići. Matični fakultet ili akademija će studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora (iznimka je Muzička akademija, gdje rang lista sadrži 3 izbora), stoji u uputama studentima.

Zagrebački studenti na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa za zimski semestar 2021./22. akademske godine mogu se javiti do 25. ožujka 2021. u podne, do kada dokumnetaciju moraju dostaviti i online i u papirnatom obliku.

Sa Sveučilišta napominju kako će se u slučaju višestrukih online prijava, sve prijave automatski smatrati odbijenima.

– Za upite o dogovorenim mjestima, razinama studija i sporazumima s inozemnim sveučilištima molimo da se obratite matičnom fakultetu/akademiji. Središnji ured za međunarodnu suradnju takve upite neće odgovarati niti prosljeđivati, poručuju sa Sveučilišta.

Popis sveučilišta na koja možete ići s obzirom na to koji je vaš studijski program te potrebne obrasce pronađite na ovoj poveznici.

Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za Erasmus: Za predaju dokumentacije imate samo dva tjedna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap