Pretraga

Sveučilište zapošljava studente, traže nekog tko će im voditi Instagram, TikTok i Fejs

A- A+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je zanimljiv oglas kojim zapošljava studente. Traže, naime, osobu koja će kreirati sadržaj za društvene mreže te voditi Facebook, Instagram i TikTok stranice Sveučilišta.

Foto: Unsplash

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisuje Javni poziv za iskaz interesa za obavljanje posla kreiranja digitalnog sadržaja i vođenja društvenih mreža u akademskoj godini 2021./2022. na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Opis radnog mjesta – usluge vođenja društvenih mreža Sveučilišta Jurja Dobrile, Centra za razvoj karijera i Studentskog zbora (Instagram, Facebook, TikTok), stoji u obavijesti na stranicama pulskog Sveučilišta.

U opisu posla stoji kako će studenti raditi na kreiranju digitalnog sadržaja, fotografirati akademske, kulturne, društvene i sportske događaje, raditi na postprodukciji i editiranju već stvorenog sadržaja te se trebaju razumjeti u grafički dizajn. Predviđena cijena sata je 29,29 kn.

Studenti koji su zainteresirani za ovaj posao trebaju najkasnije do 30. studenog 2021. godine dostaviti svoju prijavu i životopis (CV), preporučljivo u Europass formatu, na adresu e-pošte davor.jacimovic@unipu.hr s naznakom ‘Javni poziv za kreiranje digitalnog sadržaja i vođenje društvenih mreža’.

Nakon provedenog postupka s odabranim studentom sklopit će se ugovor o obavljanju studentskog posla, stoji u oglasu, a predviđeni period rada je akademska godina 2021./2022.

Sveučilište zapošljava studente, traže nekog tko će im voditi Instagram, TikTok i Fejs
Share via
Copy link
Powered by Social Snap