Pretraga

Tko kaže da ne znaju s ljudima? FER-ovci podučavaju studente društvenim i drugim mekim vještinama

A- A+

Mladi, visokoobrazovani ljudi se danas sve češće susreću s problemom pronalaska posla nakon završenog fakulteta. Iako im obrazovni sustav na fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje, osim njega za zaposlenje i uspješnu karijeru potrebno je posjedovati određen skup vještina koje se ne mogu steći tijekom redovnog obrazovanja na fakultetu.  Ako naučite kvalitetno raditi, surađivati s ljudima, učinkovitije planirati, organizirati i prezentirati projekte, stekli ste vještinu koja vam može biti korisna u svakoj situaciji i daje vam prednost u odnosu na druge.

foto: PR

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s tvrtkama partnerima iz poslovnog svijeta, predstavlja vam Soft Skills Academy (SSA) radionicu. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici, koja će biti održana u razdoblju od 19. do 21. siječnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), sudjelovat će 60 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom na temelju motivacijskog pisma. Sudionici će biti podijeljeni u 3 tematske grupe, ovisno o interesu.

Radionica se sastoji od niza interaktivnih treninga koje drže ovlašteni međunarodni EESTEC treneri s višegodišnjim iskustvom.

Riječ je o treninzima “Mekih vještina” kao što su upravljanje projektima, prezentacijske i komunikacijske vještine, emocionalna inteligencija, govor tijela, davanje feedback-a i rad u timu. Kroz nabrojane treninge, sudionici stječu vještine koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost pred konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva. Zato ne propustite priliku prijaviti se.

Prijave su otvorene svim studentima Sveučilišta u Zagrebu do 8.1.2018. Po završetku radionice, svi polaznici dobit će certifikat o sudjelovanju, kao i CV dodatak sa opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao.

Više informacija pronađite na potonjim poveznicama.

eestec.hr/ssa/

www.facebook.com/SSAZagreb/

Prijavite za radionicu se obavljaju vrše putem ovog linka.

Copy link
Powered by Social Snap