Pretraga

Tražite studentski posao? Izdvojili smo najpoželjnije oglase sa satnicom i do 70 kuna

A- A+

I ovaj tjedan za vas smo sastavili listu najplaćenijih studentskih poslova u četiri velika studentska centra – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Satnice sežu i do 70 kuna, a tipovi poslova su razni – od promocija i rada u ugostiteljstvu pa sve do rada na anketama i u pozivnim centrima. Evo što se sve nudi.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Studentski centar Zagreb

Rad u turizmu

Oglasom se zapošljava student koji će raditi kao izlagač robe na štandu i u maloprodaji na Biograd Boat showu i to za satnicu od 50 kuna. Uvjet je da je osoba komunikativna i spremna obaviti prezentaciju proizvoda prema potrebi. Razdoblje rada je od 16. – 21. listopada u vremenu od 10 – 18h. Smještaj u hotelu je plaćen, kao i doručak te večera, a kandidati se na oglas javljaju slanjem životopisa na mail danijel@rox.hr. 

Izdvojeni članak

Pismo čitateljice koja traži posao u Hrvatskoj: Što očekivati kada završite poslodavcima nezanimljiv faks

Promocija

Predstavništvo HTC Hrvatska u potrazi je za ambasadorom/promotorom za VR uređaj HTC Vive. U oglasu se navodi kako je radno vrijeme klizno i može uključivati i putovanja, radi se do četiri sata dnevno, a kandidati će prvotno proći kroz edukaciju. Poželjno je da bude student na fakultetu tehničkog usmjerenja, komunikativna i pristupačna osoba, zaljubljenik u nove tehnologije, a uvjet je da ima osobni automobil na raspolaganju. Cijena sata je 50 kuna, a za prijavu je potrebno je snimiti kratki video u kojemu ćete reći nešto o sebi i svojoj motivaciji za obavljanje posla u HTC-u. Video možete poslati na irma@h2o.hr i to najkasnije do 11. listopada.

Maser/ka

Sportski centar Mali dom u Dubravi oglasom traži zaposlenika za svoj Wellness & spa za naknadu od 70 kuna po satu. Uvjet je da je osoba otvorena, vedra i komunikativna osoba te samopouzdana i odgovorna u obavljanju posla, a obavezno je višegodišnje iskustvo u masiranju. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 16 do 22 sata, a početak rada odmah na duži period. Prijave se šalju na sk0945@gmail.com.

Poduka

Brainobrain Špansko traži osobu za poduke, a poželjno je iskustvo u radu s djecom. Cijena sata je 50 kn, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 17 do 19 sati te subotom u jutarnjim satima. Više informacija moguće je dobiti na mail magdalena.putanec@gmail.com ili broj 099/5330-007.

Asistenti voditelja radionica

Udruga Mali inženjeri traži asistente/ice voditelja edukativnih radionica, koji će raditi za satnicu od 50 do 70 kuna. Riječ je o radu s djecom 1. i 2. razreda u osnovnim školama na području Zagreba u popodnevnim satima, a od kandidata se traži točnost i želja za rad s djecom. Radno vrijeme je od 15- do 16 sati, odnosno, 18 do 19 , a odrađuju se jedna do dvije  radionice dnevno, uz momentalni početak rada u trajanju od 5 mjeseci. Prijaviti se možete na adresu mostecak.goran@gmail.com.

Studentski centar Split (svi oglasi nalaze se ovdje)

Hostesa

Poslodavac CVS MOBILE d.o.o. traži dvije hostese na SASO Sajmu od 23. do 26. listopada za dijeljenje reklamnih materijala i balona te brigu oko štanda, a naknada po satu je 50 kuna. Oglas je otvoren do 14. listopada, a zaposlenici dobivaju kombinezone s logotipom tvrtke. Prijave se šalju na krunoslav.jukic@cvs-mobile.com.

Čišćenje apartmana

Izdvojeni članak

Bolje imati osnovnu, nego faks? Jedna skupina žena u Hrvatskoj najteže pronalazi posao

Brodsko upravljanje d.o.o. traži studenta za prijem gostiju, check in/out, posluživanje doručka te  čišćenje apartmana u Splitu. Naknada po satu je 40 kuna, radi se dva do tri sata u jutarnjoj smjeni, a oglas je otvoren sve do 24. listopada. Prijave se šalju na adredu: ssm-director@ssm.hr.

Trener

Gimnastičarski klub ‘Salto’ iz Solina traži pomoćnog trenera za rad s djecom u rekreativnim grupama. Satnica je 40 kuna, a poželjno da je osoba student/ica kineziološkog fakulteta ili da ima odgovarajući certifikat za rad u sportu. Radi se radnim danom u poslijepodnevnim satima, a prijavu je do 31. listopada moguće poslati na adresu: bodulic0808@gmail.com.

Rad na štandu

OPG Ankica Dedić traži studente za prodaju eko i prirodnih proizvoda na štandu u Splitu te rad na fiskalnoj kasi za satnicu od 35 kuna. Vrijeme rada ovisi o dogovoru sa samim studentom, a prijave se šalju na rnozdravogzivota@gmail.com.

Studentski centar Rijeka

Anketiranje

Agencija IPSOS d.o.o.  traži studente i studentice koji bi radili posao terenskog anketiranja po kućanstvima, ‘od vrata do vrata’. Naknada po satu je 40 kuna, a mjesto rada su Rijeka i okolica, s time da su plaćeni i putni troškovi. Radno vrijeme ovisi o dogovoru s poslodavcem i radi se kroz čitavu godinu, a od studenta se traži komunikativnost, poznavanje osnova rada na računalu, ozbiljno shvaćanje radnih zadataka i rokova te fleksibilnost i odgovornost. Životopisi s naznakom ‘terensko anketiranje’ šalju se na: info.posao@ipsosadria.com.

Posao u ugostiteljstvu

Poslodavac Milenij hoteli d.o.o. traži 20 studenata za pomoćne poslove u ugostiteljstvu, a naknada je 30 kuna po satu uz osiguran topli obrok i plaćen putni trošak. Mjesto rada je Opatija, a radi se od 07. listopada do 1. svibnja 2020., u osmosatnim smjenama. Tražene kompetencije su komunikativnost, snalažljivost i timski rad, a prijave se šalju na selekcija.milenij@amadriapark.com.

Studentski centar Osijek

Izdvojeni članak

Kratki vodič do uspjeha: Kako dobro napisati životopis?

Vođenje tečajeva

Centar znanja d.o.o. u Vinkovcima traži dvoje studenta za vođenje tečajeva engleskog jezika za odrasle. Cijena sunčanog sata je 40 kuna, a mjesto rada su Vinkovci i s poslom se započinje 14. listopada, a traje sve do 30. lipnja 2020. Radi se deset sati tjedno i prijave s naznakom ‘student engleski’ zaprimaju se na mail centarznanja.edukacije@gmail.com.

Rad u call centru

Eus prima d.o.o. traži petero studenata za rad u call centru. Radi se od kuće, a riječ je odgovaranju na upite korisnika njemačke tvrtke www.11880.com. Satnica je 40 kuna, a kandidati moraju biti izvrsni poznavatelji njemačkog jezika, posjedovati računalo te imati pristup internetu. Planirani početak je 21. listopada, a radno vrijeme je od 8 do 17 sati, minimalno 15, a maksimalno 40 sati tjedno. Prijave se šalju na: larisa.medic@gmail.com

Share via
Copy link
Powered by Social Snap