Pretraga

Tužna vijest: Nakon kratke i teške bolesti preminula profesorica Kineziološkog fakulteta

A- A+

S Kineziološkog fakulteta u Zagrebu stiže tužna vijest. Dubravka Ciliga, njihova dugogodišnja profesorica, nakon kratke i teške bolesti jučer je preminula. Imala je 60 godina, a za sobom je ostavila veliko nasljeđe. Kako kažu s KIF-a, bila je osoba vedrog duha, nasmijana i uvijek spremna za šalu i uvijek spremna pomoći. Voljelja je ustanovu u kojoj je radila, svoje kolege i kolegice, studente i suradnike, ističu, a posebno je bila aktivna u radu s osobama s invaliditetom.

Kineziološki fakultet u Zagrebu danas javlja kako se njihovi studenti i djelatnici s tugom opraštaju od Dubravke Cilige, dugogodišnje profesorice Fakulteta, kolegice i prijateljice, koja je preminula u utorak 21. srpnja 2020. godine u 60. godini života nakon kratke i teške bolesti.

– Vrijeme ispraćaja drage pokojnice i održavanja komemoracije bit će objavljeno naknadno.
Profesorica Dubravka Ciliga (rođ. 1960.) bila je zaposlena na Kineziološkom fakultetu od 1987. godine. Radila je na svim razinama studija i studijskim programima koji se izvode na Kineziološkom fakultetu – na predmetu Kineziterapija, predmetima smjera Kineziterapija te nizu drugih predmeta iz grane Kineziterapija i prilagođena tjelesna aktivnost. Zajedno sa svojim suradnicama ostvarila je velik interes studenata za upis smjera Kineziterapija. Osoba vedrog duha, nasmijana i uvijek spremna za šalu, uvijek spremna pomoći… voljela je ustanovu u kojoj je radila, svoje kolege i kolegice, studente i suradnike. Posebno je bila aktivna u radu s osobama s invaliditetom o čemu svjedoče brojni projekti i programi namijenjeni toj populaciji, a koje je pokrenula ili je u njima redovito sudjelovala. Počivala u miru, stoji u objavi Kineziološkog fakulteta.

Tužna vijest: Nakon kratke i teške bolesti preminula profesorica Kineziološkog fakulteta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap